Ilyenkor ki a hibás?
Figyelt kérdés
Lakótelepi parkoló autók mögött várakoztam párhuzamos parkolásban, és az egyik parkoló autó belém tolatott. (Nem vett észre)
Ki a hibás?
ápr. 20. 16:14
1/4 anonim válasza:
Természetesen ő. Te egyhelyben álltál, nem lehetsz hibás.
2/4 anonim válasza:
Tolató járműnek senkivel szemben nincs elsőbbsége. Álló járművel ütközni meg soha, semmilyen körülmények között sem szabad, nem is védhető. Ha szabálytalanul várakoztál, akkor sem.
3/4 anonim válasza:
Ki a hibás MIBEN? Mert ahogy #2 leírta, álló autónak menni egy teljesen védhetetlen szituáció, abban te semennyire sem vagy hibás, de ettől még téged is megbüntethetnek szabálytalan parkolásért, HA szabálytalan volt.
4/4 anonim válasza:
Gondolom szabálytalanul várakozott a kérdező, egyébként én sem értem, hogyan merülhetne fel egyáltalán, hogy ő is hibás lenne.
Majd a biztosító eldönti, max ott nem hagyod annyiban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!