Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A vasútállomásokon miért...

A vasútállomásokon miért nincs kint a forgalomirányítók fotója egy tablón?

Figyelt kérdés

Szerintem hasznos lenne, ha egy tablón az épp dolgozó forgalomirányítók fotója, neve ki lenne rakva. Ha más jön dolgozni, kicserélnék a nevét meg a fotóját. Barátságosabb lenne, és állandó jelleggel ki lehetne tenni hogy ki a hónap dolgozója.

Szerintetek hasznos lenne?

márc. 21. 16:07
A kérdező szavazást indított:
Szerintem is hasznos lenne.
Nem támogatom.
13 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Az utasokat nem érdekli. A közlekedésbarátok jelentős részét sem. Ha neked annyira fontos, menj oda haverkodni.
márc. 21. 16:15
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Mert ez nem tartozik az utazóközönségre
márc. 21. 16:15
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
De minek? Mi értelme lenne? Mit érdekli Mari nénit, hogy most Kovács József vagy Szabó Erzsi megy elereszteni a vonatot?
márc. 21. 16:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Me egyik sem cuculista élmunkás
márc. 21. 19:24
 5/11 anonim ***** válasza:
Iskolák fala ki van plakátolva tablóképekkel. Hányat nézel meg belőle?
márc. 22. 01:08
 6/11 anonim ***** válasza:

A Bakony IC forgalmi okok miatt előreláthatólag 20 percet késik. Szíves elnézésüket kérjük!

Vagy

A vonat forgalmi ok miatt állt meg, kérjük ne szálljanak le a vonatról.

Ránézek a táblóra és már tudom is kit kell hibáztatni 🤣

márc. 22. 08:17
 7/11 bazaltkaroly ***** válasza:
Nem sok értelmét látom, és szerintem a forgalomirányítók sem feltétlen örülnének, ha mindenki, aki arra jár tudná a nevüket. Valaki szeret anonim maradni.
márc. 22. 09:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Teljesen más területen dolgoztam. Az egyik munkahelyemen kitalálta a tulaj, hogy legyen kiírva a nevünk egy kitűzőn. Mondtuk, hogy nem szeretnénk. Ő, hogy de. Egy óra múlva ott volt az asztalán az összes munkatárs felmondása.
márc. 22. 09:23
 9/11 bazaltkaroly ***** válasza:
#8 Teljesen megértem. Ráadásul magával hordoz egy kockázatot is. Előfordulnak idegbeteg, pszichopaták, akik hajlamosak a dolgozón levezetni a feszültséget (késik a vonat, kimarad egy járat stb.). Ilyenkor jobb név nélkül maradni, nehogy az idegbeteg felkeresse Facebookon a dolgozót, hogy tovább fenyegethesse.
márc. 22. 09:44
 10/11 A kérdező kommentje:

Szerintem egy kicsit bensőségesebb hangulatot eredményezne, ráadásul a nevén tudnám szólítani, nem pedig annyit mondani, hogy "hello".

#5: Az iskolai tablókat szoktam nézegetni, ha olyan helyen járok.

Természetesen a címét, telefonszámát nem kellene kiírni, elég lenne a nevét, és akkor tudnánk, hogy Lakatos Péter vezeti a mozdonyt, Kiss Károly irányítja a forgalmat, Nagy Ida néni takarít. Ha a menetrendről érdeklődnék, akkor személyesen tudnám megszólítani, pl. így: Kiss Károly! Még tudná mondani, mikor indul a vonat Székesfehérvárra?

márc. 22. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!