A vasútállomásokon miért nincs kint a forgalomirányítók fotója egy tablón?
Szerintem hasznos lenne, ha egy tablón az épp dolgozó forgalomirányítók fotója, neve ki lenne rakva. Ha más jön dolgozni, kicserélnék a nevét meg a fotóját. Barátságosabb lenne, és állandó jelleggel ki lehetne tenni hogy ki a hónap dolgozója.
Szerintetek hasznos lenne?
A Bakony IC forgalmi okok miatt előreláthatólag 20 percet késik. Szíves elnézésüket kérjük!
Vagy
A vonat forgalmi ok miatt állt meg, kérjük ne szálljanak le a vonatról.
Ránézek a táblóra és már tudom is kit kell hibáztatni 🤣
Szerintem egy kicsit bensőségesebb hangulatot eredményezne, ráadásul a nevén tudnám szólítani, nem pedig annyit mondani, hogy "hello".
#5: Az iskolai tablókat szoktam nézegetni, ha olyan helyen járok.
Természetesen a címét, telefonszámát nem kellene kiírni, elég lenne a nevét, és akkor tudnánk, hogy Lakatos Péter vezeti a mozdonyt, Kiss Károly irányítja a forgalmat, Nagy Ida néni takarít. Ha a menetrendről érdeklődnék, akkor személyesen tudnám megszólítani, pl. így: Kiss Károly! Még tudná mondani, mikor indul a vonat Székesfehérvárra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!