Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Most már váltanál nyári gumira?

Most már váltanál nyári gumira?

Figyelt kérdés
Most 2024 március 18-19-20 környékén aktuális a kérdés. Mernél nyári gumira váltani vagy még lehetnek olyan körülmények ami miatt nem?

márc. 18. 13:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
81%
Én már nőnap óta nyárival megyek.
márc. 18. 20:38
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
#11: helyes, mindenki tudja, hogy tavasszal már inkább nedvesedik.
márc. 18. 20:44
 13/20 anonim ***** válasza:
30%
Nagyon nagy 12-es :DDDDD
márc. 18. 20:46
 14/20 anonim ***** válasza:
70%
Ha elkészül a kocsi, akkor hétvégén váltok
márc. 19. 07:18
 15/20 anonim ***** válasza:
50%

10

"minden más körülmények közt pedig azt tapasztaltam hogy jobban megtapad a nyárigumi mint a téli"

Kivéve hűvös időben, nedves úton.

Száraz úton felmelegszik a nyári is még -10-ben is annyira, hogy jól tapad, de vizes úton még +5-ben is kemény, mert a víz nem engedi melegedni.

Most egy pár hétig még fagypont közelében lesznek a hajnali hőmérsékletek, és nappal se gyakran fogja elérni a 15 fokot. Az egyik kocsin nekem is négyévszakos van, de a másikkal még várok a cserével.

márc. 19. 11:00
 16/20 A kérdező kommentje:
És ha nedvesedik, akkor sem szabad gumi nélkül :D :D :D
márc. 19. 12:32
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Pont most vasárnap láttam olyan nedvesedést... Nem tudom, volt-e téli gumi...

A telekre menet alig tudtam elmenni egy Suzuki mellett a földúton. Hátul minden teljesen be volt párásodva, csak a jobb első volt aránylag átlátható. Elhaladva egy pillanatra benézve láttam, hogy vannak benne: az utasülés hátra döntve, és a "sofőrrel" szembefordulva tartózkodott a nő, csak úgy világított a meztelen sgge. Először rájuk akartam dudálni a hülye megállás miatt, de hát már biztos nagyon sürgős volt nekik, csak odáig bírták, és nem akartam rosszindulatúnak tűnni.

márc. 19. 12:47
 18/20 dirtboy ***** válasza:
62%

15. Köszi de nekem a sajáttapasztalatom többetér.

2x csúsztam ki 0 fok felett kicsivel nedves úton téligumival. Nyárival még egyszer sem csúsztam meg hideg időben.

márc. 19. 17:55
 19/20 anonim ***** válasza:
87%
Hany eves volt az a gumi es milyen marka?
márc. 20. 01:41
 20/20 anonim ***** válasza:
35%

6. A téli gumi arra van hogy a gumi lobbi sok pénzt beszedjen azoktól akik nem értenek hozzá.

Azt még ők se hiszik el hogy 7 fokig a téli jó csak , de 8 foknál meg életveszélyes már és csak a nyári jó.

Egyébként amikor csak diagonál gumik voltak , majd jött a radiál és egy féle volt az is , nem volt ennyi szörnyű baleset.

Most meg száraz úton is kicsúsznak és lesodródnak a mazsolák.

márc. 21. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!