Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ütköztem az autóval, létezik,...

Ütköztem az autóval, létezik, hogy nem sérült meg egyik autó sem?

Figyelt kérdés
Parkolási manővernél, kb. 0,5km/h sebességgel haladtam, de lehet, hogy még annál is lassabb volt (nagyon szűk helyre kellett bevarázsolni). Gyorsan kiszálltam, alaposan megvizsgáltam mindkettő autót lámpával, de semmi karcot, horpadást nem fedeztem fel egyiken sem. Létezik egyáltalán ilyen, hogy sérülés nélkül megússzák? Minimális hanghatás volt egyébként, de az sem volt valami hangos.

2024. febr. 18. 21:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
25%
És szóltál a másik kpcsi tulajának? Vagy hagytál elérhetőséget?
2024. febr. 19. 10:51
 12/13 eddiboy ***** válasza:
68%
#11: Ha nem lett kár, minek? Én is parkoltam már úgy nagyon lassan, hogy a lökhárítóval/rendszámtáblával nagyon lassú centizős sebességnél nekikoccantam. Ott sem lett egyiknek sem semmi baja, látható sérülése. Szóval létezik ilyen.
2024. febr. 19. 19:00
 13/13 bazaltkaroly ***** válasza:
100%
Velem pár éve volt egy ilyen. Nekitolattam egy parkoló autónak, majd kiszálltam, és nem volt sehol semmi. Hagytam üzenetet a szélvédőn, hogy nézze körbe, és ha lát sérülést, akkor hívjon, de nem hívott senki. Van, hogy csak megtolod az autót, ez esetben nagy eséllyel semmilyen nyomot nem hagysz.
2024. febr. 21. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!