Lányok! Az autó sebesség váltó karját hol fogjátok meg? A tövénél vagy a tetejénél?
Figyelt kérdés
2024. jan. 30. 11:08
11/18 anonim válasza:
Rossz témában került kiírásra ez a kérdés. Valamelyik modi átmozgathatná „A nőkről ábrándozó kanos hülyegyerekek béna humora" kategóriába...
12/18 Szolovjov válasza:
Az UAZ-ban el sem éri az ember az alját.
13/18 nemaRendőrség válasza:
Automata kocsim van, menetirány állítóval, de amúgy lehet úgy kezelni a rendes váltót, úgy ha a tövénél fogod?
14/18 anonim válasza:
Kérdező, te nagyon depressziós lehetsz!!
15/18 MGéza válasza:
A tövénél? Mi az egyáltalán, hogy egy kerek valamit a tövénél? Maximum a kormányoszlopnál van töve, de olyan kormányfogást még nem láttam, de igen nagyra nyílna a szemem ha igen. :D
16/18 MGéza válasza:
Bocs, hülye vagyok. Nem tudom miért a kormány mászott be a fejembe... :D
18/18 anonim válasza:
A tetejénél. Használhatóság szempontjából szerintem így evidens. A tövét markolászni kényelmetlen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!