Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen sebességgel, milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen sebességgel, milyen erősséggel, milyen irányban kell a puncit nyalni?

Figyelt kérdés
2023. dec. 21. 21:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
Így nem fogod megtanulni. Keress rá ilyen videókra, van egy csomó gondolom.
2023. dec. 21. 21:46
 2/13 anonim ***** válasza:
2023. dec. 21. 21:49
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
A férjem szerint engem izomból kell nyalni, hogy elélvezzek és jó legyen. A végére már alig kap levegőt és zsibbad a nyelve. Szerinte elég nehéz eset vagyok, ha elélvezésről van szó. Szóval minden nő más intenzitással szereti. Én meg keményen. :D
2023. dec. 21. 21:49
 4/13 anonim ***** válasza:
19%
Szia 3as? Közbe férjed én? Cumiznam
2023. dec. 21. 21:57
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Pfffff... ilyen műleírásból pont annyira fogsz tudni megtanulni nyalni mint könyvből úszni, vagy kerékpározni. Éééééééérzéssel kell, a partneredre odafigyelni, ráhangolódni, felvenni a közös hullámhosszt.
2023. dec. 21. 22:01
 6/13 anonim ***** válasza:
92%
Lány válogatja. Hozzáteszem egyébként, hogy a pasik csak azt hiszik, hogy tudnak nyalni, közben pedig nem. Ilyenkor azt hiszik, viccelek, de én komolyan azt gondolom, hogy néha jobb lenne, ha biszexuális lennék, de csak ha nyalásról van szó.
2023. dec. 21. 22:02
 7/13 anonim ***** válasza:
Finoman..lassan
2023. dec. 21. 22:11
 8/13 anonim ***** válasza:
90%

Embere válogatja. Nincs konkrét recept. Sőt, elárulom, nekem pl nem is mindig ugyanúgy jó. Van, mikor szeretem, ha vadabb és gyorsabb. Máskor a ritmikus jön be, vagy még később a lassú és érzéki.

Ez van. Nem vagyunk egyformák. A hangulataink, az érzéseink, a vágyaink is mind-mind mások.

A legbiztosabb, ha a partneredtől kérsz visszajelzést. Figyelsz a reakcióira és kiismered.

2023. dec. 21. 22:21
 9/13 anonim ***** válasza:
39%
Úgy mint a varrógép.
2023. dec. 21. 22:24
 10/13 Hans Pötterman ***** válasza:
80%
Nő függő,erre nincs séma. Figyelj rá, kezdd el valahogy, kísérletezz több módon és tudni fogod. A női test nagyon egyértelműen "beszél" olyankor,csak egy pici figyelem kérdése. Minden rezzenése,szusszanása segíteni fog abban hogy tudd, jó helyen jársz! Nekem nem volt olyan sok nőm,de teljesen máshogy kellett nekik csinálni, értékelték is nagyon a figyelmet.
2023. dec. 22. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!