Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mit csináljak, ha mások...

Mit csináljak, ha mások szerint nem vezetek jól?

Figyelt kérdés

Én magam ugyan nem érzem, h bármi probléma is lenne a vezetési stílusommal, soha nem volt még balesetem, de még veszélyes helyzetem sem nagyon, nem dudálnak vagy villognak nekem, sztem normálisan vezetek, de több embertől is kaptam már megjegyzést, amiből lejön, h sztük nem jól vezetek.

Mit lehet erre reagálni? Tűrjem mindig szó nélkül, h beszólnak? Mondjam azt, h legközelebb ne jöjjenek velem? Abból meg sértődés lenne.

Persze elhiszem, h nem én vagyok az év sofőrje, de basszus mások évente koccannak, meghúzzák a kocsit, kapják a csekket, én meg csak rendesen közlekedek és pont engem fikáznak? Azért ez bosszantó…

jan. 22. 21:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
És mivel indokolják?
jan. 22. 21:16
 2/17 anonim ***** válasza:
91%
Kik azok a mások? Muszáj kocsikáztatnod őket? Én nem vinném őket, ha folyton beszólnak.
jan. 22. 21:18
 3/17 anonim ***** válasza:
91%
Az ilyen ismerősöket megkérném, hogy feleslegesen ne kritizáljanak, különben nem ülhetnek be hozzám többet. Ha megsértődnek ezen, az csak őket minősíti.
jan. 22. 21:22
 4/17 anonim ***** válasza:
91%

- ha építő jellegű kritika, akkor fogadd meg.

- hagyd figyelmen kívül

- dobd ki az autódból a kritizálókat.

jan. 22. 21:28
 5/17 anonim ***** válasza:
40%
Vezess jól.
jan. 22. 21:29
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan lehet nem jól vezetni? Nem tartod be a szabályokat? Félreváltasz? Túl lassan vezetsz? Nincs megindokolva valamivel?
jan. 22. 21:42
 7/17 anonim ***** válasza:
33%
Sz@rd le!
jan. 22. 21:50
 8/17 anonim ***** válasza:
78%

egyszerű...ne vigyél senkit(ingyen) én pénzért sem. pláne olyant, akinek van kocsija, de a drága benzin miatt áll a kocsija! persze szidta a kormányt az árak miatt,én mondtam nekem is drága...azóta nem állok meg senkinek.

így is jól vezetek

jan. 22. 22:20
 9/17 anonim ***** válasza:
91%
Mondjuk a sok rizsa helyett leírhatnád a tényeket, például hogy mit mondtak akik a vezetési stílusod kritizálták.
jan. 22. 22:54
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Én sem dudálok meg villogok, nem én fogom megnevelni azt, aki hülye, na meg nincs is időm rá, miközben megpróbálom elhárítani azt a veszélyhelyzetet, amit tudtán kívül okoz az idióta.
jan. 23. 02:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!