Mit csináljak, ha mások szerint nem vezetek jól?
Én magam ugyan nem érzem, h bármi probléma is lenne a vezetési stílusommal, soha nem volt még balesetem, de még veszélyes helyzetem sem nagyon, nem dudálnak vagy villognak nekem, sztem normálisan vezetek, de több embertől is kaptam már megjegyzést, amiből lejön, h sztük nem jól vezetek.
Mit lehet erre reagálni? Tűrjem mindig szó nélkül, h beszólnak? Mondjam azt, h legközelebb ne jöjjenek velem? Abból meg sértődés lenne.
Persze elhiszem, h nem én vagyok az év sofőrje, de basszus mások évente koccannak, meghúzzák a kocsit, kapják a csekket, én meg csak rendesen közlekedek és pont engem fikáznak? Azért ez bosszantó…
- ha építő jellegű kritika, akkor fogadd meg.
- hagyd figyelmen kívül
- dobd ki az autódból a kritizálókat.
egyszerű...ne vigyél senkit(ingyen) én pénzért sem. pláne olyant, akinek van kocsija, de a drága benzin miatt áll a kocsija! persze szidta a kormányt az árak miatt,én mondtam nekem is drága...azóta nem állok meg senkinek.
így is jól vezetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!