Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Masnal is igy van?

Masnal is igy van?

Figyelt kérdés
csak bennem van az az erzes amikor varoson kivul pl egy 300lovas auto 90en el megy es en meg cinknek tartom megelozni mert tudom,hogy tolatva lehagyna es inkabb visszabb lasitok
jan. 19. 16:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ha lassan megy, akkor megelőzöm és pont.
jan. 19. 17:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekel, hogy milyen autó, ha feltartja a forgalmat, megelőzöm.

Persze ilyenkor megesik, hogy "megmutatja", hogy ő mégis "mit tud". Az ő baja. Én ráállok egy sebességre és annyival megyek.

jan. 19. 17:09
 3/10 anonim ***** válasza:
72%

Engem inkább az szokott zavarni, mikor a paraszt képtelen állandó sebességet tartani. Elég sűrűn előfordul. Megyek szépen tempomat akármennyivel, megelőz, aztán bármi okból, pl. leggyakrabban felüljáróknál, elkezd visszalassítani és vissza kell előznöm. Na én az ilyeneket gyűlölöm megelőzni, pont azért amire #2 utalt, mert olyan, mintha én is ilyen "na én vagyok a faszagyerek, engem te ne előzgessél b*zi" lennék, miközben tudom, hogy a helyzetben nem én vagyok a balfasz, hisz nekem a tempomat fix sebességet tart, hanem ő az, aki egyszer 120-szal, 500 méter múlva meg 80-nal megy.

Nem szokott amúgy érdekelni, nem foglalkozok mások véleményével annyira, hogy ez ténylegesen befolyásoljon, de fejben azért ott van a zavaró gondolat.

jan. 19. 17:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ez változó. Típustól függetlenül ha sebességhatár környékén megy akkor nem feltétlenül előzöm meg csak azért, hogy én +5-el mehessek, hanem beállok mögé.

Ha meg előzni akarok, akkor előzni fogok. Eleve átlag autóm van a maga 110 lóerőjével, nem nehéz ettől erősebbel találkozni. Értelmes ember eleve nem fog akadályozni.

jan. 19. 17:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Sose nézem, hogy milyen autó, megelőzöm, ha tötymörög.
jan. 19. 18:16
 6/10 anonim ***** válasza:
54%
Miért lenne...?
jan. 19. 18:20
 7/10 anonim ***** válasza:
54%
a cink inkabb ez a kérdés, kb 8 éves szint... attól, hogy vmi 300 lóerős, el ne olvadjunk már tőle...
jan. 19. 20:26
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Kezdő jogsival én nekem az volt a gondom amikor előttem lassabban mentek mint én viszont nem volt még előzésre alkalmas a terep, azonban mögöttem is elkezdtek már nagyon nyomulni és akkor nagyon elbizonytalanodtam előzéseknél mert folyton azon stresszeltem, hogy mi van ha 1 tized másodperccel később kezdem meg az előzést mint a mögöttem lévő és nehogy baleset legyen belőle. Ez különösen akkor volt igaz mikor valamilyen látszólag erősebb autó jött mögöttem mert egy kis Swifttől sosem ijedtem ennyire meg :D

Nyilván aki előttem lassabban megy azt megelőzöm márkától függetlenül. Előztem már Opel Corsaval R6-os Audit is :D

jan. 20. 11:46
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha 90-el mentek közúton, mit akarsz előzgetni? Ez a probléma.
jan. 20. 14:53
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
#9 Közöd?
jan. 20. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!