Másnál is kopott már meg az új vármegyebérlet, vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen?
esetleg vedd meg a máv appban.
amúgy a bérlet minősége változik, attól függően, hol veszed. azt tudom például, hogy a sofőr által adott bérletek/jegyek egy blokknál is vékonyabb papírra kerülnek, azt nem javasolnám. bkk vagy máv automata elvileg hőpapírra nyomtat, de a nap, illetve hő (pl. telefontokban van) hatására az is sérül.
Nekem is olvashatatlanra kopott az éves bérletem, kemény két hét után.
Már amióta az eszemet tudom tokban, a zsebemben vittem mindenhova, és ezzel eddig semmi gond nem is volt. Viszont, mint nemrég kiderült számomra, az igenértelmesek már egy ideje elkezdtek mindent hőpapírra nyomtatni, tehát ez így a továbbiakban nuku, az ember mostantól vagy kénytelen táskával menni mindenhova vagy kézben hordani az iratait, ha nem akarja, hogy lekopjanak az infók a bérletéről, - főleg ha ráadásul kifejezetten olyan helyi szabályozásban is érintett, mint amiben én is, hogy online sem lehet megvenni az érintett cumót.
Ne te érezd kellemetlenül magad. Meg kell mondani a kedves kallernak, vagy az éppen akkor arra járó ellenőrnek ha beléd áll, hogy szíveskedjenek szólni a feletteseiknek, hogy máskor az agyukat is használhatnák - ha már egyszer azért van a fejük a nyakukon, - mielőtt a semmiből egy teljesen felesleges problémát generálnak mindenkinek, aztán akkor talán nem történnek eféle kellemetlenségek.
Őszintén kinek jut eszébe hőérzékeny papírra nyomtatni jegyet/bérletet, mikor az emberek nagyrésze a zsebében hordja azt? 10 millió atomfizikus országa vagyunk, komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!