Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szerintetek vegyek órákat Pesten?

Szerintetek vegyek órákat Pesten?

Figyelt kérdés

Hamarosan kisvárosból költözöm fel Pestre a kis autómmal. Mivel a "falusi" közlekedéshez vagyok szokva, ahol sehol egy villamos,se semmi, így az elején tömegközlekedéssel járnék, de biztos lesz olyan helyzet, ahol jól jönne a saját autóm. Szerintetek érdemes vennem oktatótól pár órát, hogy megszokjam a fővárosi közlekedést, és magabiztosan vezessek ott is?

Van olyan,aki volt már ebben a helyzetben?

jan. 18. 11:40
 1/7 anonim ***** válasza:
23%
¯\_(ツ)_/¯
jan. 18. 11:41
 2/7 Hovarju ***** válasza:
100%

Hát ha van időd és van pénzed rá, biztosan jót fog tenni.

A legtöbb autós iskolába lehet venni órákat jogosítványosoknak. Sőt én olyat is hallottam, hogy saját autóval is mehetsz, az oktató beül melléd és csak navigál illetve szóban segít, hogy hol, mire érdemes figyelni.

jan. 18. 11:47
 3/7 Hovarju ***** válasza:
100%
Hívj fel néhány iskolát és kérdezd meg milyen feltételekkel vállalják, de segítség lehet az is, ha egy tapasztalt "városi" barát beül melléd.
jan. 18. 11:49
 4/7 anonim ***** válasza:
27%
A KRESZ az Pesten is ugyanaz mint vidéken.
jan. 18. 12:40
 5/7 anonim ***** válasza:
49%
Hát, ha akarsz Pesten is mesterséges körülmények között mellékutcákban, forgalmi vizsga után nem feltétlenül érvényes dolgokat szajkózó ember mellett vezetni, akkor hajrá. Sokkal egyszerűbb, ha csak beülsz az autóba, és a szabályokat betartva mész, aztán majd megszokod. Szerinted aki külföldre költözik, az ott is órákat vesz? :)
jan. 18. 14:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha plusz órákat veszel, kérheted az oktatót, merre menjetek, illetve mit gyakorolj. Nálam legalábbis nem voltak kőbe vésve az útvonalak, főleg mikor megjegyeztem, hogy már megint itt vagyunk. Állandóan sztorizott is, máshol mentem ki emiatt, nem volt gond.

Magad megnyugtatása miatt vegyél sztem órákat.

jan. 19. 07:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Okos órát vegyél akkor.
jan. 21. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!