Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Lehetséges olyan, hogy órákat...

Lehetséges olyan, hogy órákat vegyek autósiskolánál, annak ellenére, hogy már van jogsim? Hülyének néznének ha ilyen kéréssel felhívnám őket?

Figyelt kérdés

13 éve van jogosítványom, s kb éppen ennyiszer ültem a volán mögött, mióta megvan a jogsím. De a férjemnek elege lett abból, hogy állandóan ő hurcolja a gyerekeket mindenhova, szóval rám parancsolt, hogy szedjem össze magam s üljek a volán mögé. Nem félek, míg tanultam vezetni imádtam, csak aztán nem volt kocsink otthon s kijöttem a gyakorlatból.

Most párszor vezettem, miután a párom kiakadt, de forgalomban nem merek menni, s ezért gondoltam, hogy vennék egy 5-10órát, csak félek, hogy hülyének néznek! :)

Szerintetek?

2010. aug. 26. 15:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem néznek hülyének,mindegyik oktató vállal ilyen "újrakezdőket"
2010. aug. 26. 15:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha látod a városban a tanulóautót akkor írd fel a telefonszámát (a táblán van rajta) és amikor felhívod akkor mond meg hogy órákat szeretnél venni gyakorlásképp. Ezért nem érdemes autósiskolába menni. El lehet intézni feketén is.
2010. aug. 26. 16:54
 3/3 anonim ***** válasza:

szinte minden autósiskolában vállalnak ilyen "újrakezdőket", általában mondjuk kicsit drágábban mintha még nem lenne jogsid.

Abszolúte nem égő és nem ciki. Tök természetes hogy amit nem csinálsz naponta, azt elfelejted, ez az autóvezetésre ami veszélyes üzem, fokozottan igaz! Inkább vezetgess egy oktató mellett X órát, mint hogy a nagy kihagyás miatt hülyeséget csinálj. Az oktató 1-2 óra után úgy is meg fogja mondani hogy megy neked, és szükség van-e még további órákra. Nagyon sokan járnak amúgy ilyen cipőben

2010. aug. 27. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!