Lehetséges olyan, hogy órákat vegyek autósiskolánál, annak ellenére, hogy már van jogsim? Hülyének néznének ha ilyen kéréssel felhívnám őket?
13 éve van jogosítványom, s kb éppen ennyiszer ültem a volán mögött, mióta megvan a jogsím. De a férjemnek elege lett abból, hogy állandóan ő hurcolja a gyerekeket mindenhova, szóval rám parancsolt, hogy szedjem össze magam s üljek a volán mögé. Nem félek, míg tanultam vezetni imádtam, csak aztán nem volt kocsink otthon s kijöttem a gyakorlatból.
Most párszor vezettem, miután a párom kiakadt, de forgalomban nem merek menni, s ezért gondoltam, hogy vennék egy 5-10órát, csak félek, hogy hülyének néznek! :)
Szerintetek?
szinte minden autósiskolában vállalnak ilyen "újrakezdőket", általában mondjuk kicsit drágábban mintha még nem lenne jogsid.
Abszolúte nem égő és nem ciki. Tök természetes hogy amit nem csinálsz naponta, azt elfelejted, ez az autóvezetésre ami veszélyes üzem, fokozottan igaz! Inkább vezetgess egy oktató mellett X órát, mint hogy a nagy kihagyás miatt hülyeséget csinálj. Az oktató 1-2 óra után úgy is meg fogja mondani hogy megy neked, és szükség van-e még további órákra. Nagyon sokan járnak amúgy ilyen cipőben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!