Mit vegyek az osztálytársamnak ajándéknak?(osztálykarácsony lesz) Fiú 16 éves Meg szeretném lepni valami különleges ajándékkal mert jófej, bírom csak nincs ötletem mi legyen az.. Szereti az órákat,kocsikat nyílván.. parfümöket, kutyákat,sütiket>>
Filmeket (akció/horror)
Gondoltam valami olyasmire hogy ilyen élmény ajándék pl. egy mozijegy vagy egy nem tudom fürdő belépő vagy ilyesmi... Csak ez azért veszelyes mert ki tudja hogy nincs e programja arra a napra már stb... Szoval mi legyen szerintetek?
Jujj ez aranyos nagyon😊
Csak az a baj hogy egyébként is megszoktuk ölelni egymást
Ha élményajándék-utalványt, mozijegy-utalványt veszel, ott nincs olyan, hogy "arra a napra"...
Az egy adott ideig érvényes, pl. 2023 végéig. Neki kell egyeztetni, hogy melyik nap megy. Szóval ez ne tartson vissza.
Én tavaly kaptam olyan utalványt, amivel lehetett menni arra a buszra, ami Budapesten visz körbe várost nézni, majd egyszer csak bemegy a Dunába a BUSZ, és hajózik is egyet. Nekem fantasztikus élmény volt! riverride.hu, nézd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!