Dudálás kapuban?
A KRESZ előírja, hogy városon belül, forgalomban tilos dudálni, hacsak az nem egy balesetveszély elkerülésének érdekében történik.
Azonban van egy szerviz a szomszéd város egyik részében, ahol úgy lehet csak bemenni, ha dudálok. Munka miatt sokat járok hozzájuk, és aggaszt a dolog. A dolgozók mondták, hogy nincs náluk általában a telefon, ezért dudáljak, és ki is van írva a kapura nagy betűkkel, hogy " A behajtáshoz Dudáljon!" egy nagy duda ikonnal. Van ott két másik szerviz, amelyekből az egyik ugyanígy működik, és - elmondásuk szerint - a szomszédságot egyáltalán nem zavarja. Jóban vannak egymással. Előreláthatólag gyakran kell oda járnom idén, és aggódom, hogy mi van, ha egy rendőr fog motoszkálni arra, aki megbüntet, mert dudáltam. Hivatkozhatok a szerviz táblájára, hogy rákényszerítettek a dudálásra, és én csak tettem, amit kértek, vagy szemrebbenés nélkül kapom majd a csekket?
És boldog új évet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!