Szerintetek nem kellene a szüleimnek befejjezni a kocsi vásárlást az öcsémnek, ha már 3-at széttört?
Én egyet sem kaptam, de a faszagyereknek kell, mert így tudnak programozni a csajával.
Az autót az úton egyenesen sem tudja megtartani, úgy vezet, mint az őrült. Ha kanyarodik lutri, hogy belehajt valamibe. Az előző anyámét totálkárosra küldte, mert belehajtott kanyarodásnál az autó az árokba és fejreállt. Driftelni szeretett volna, ha nem vagyok bekötve, meghalok az anyósülésen, illetve kirepültem volna. És persze én voltam a rossz, mert miért nem akadályoztam meg, engem csináltak ki, nem kedvencet.
Akkor vettek kedvenckének sajátot, de azt pár hónap után szintém totálkárosra törte (előtte két ember autóját a parkolókban rendesen összetörte), mert részegen a csajával nekihajtott egy villanyoszlopnak. Külterület vidék, traillerrel eltakarodtak gyorsan és apám intezte az önkormányzatnál az oszlopot.
Utána 2 hét múlva kapott egy ugyanolyant, nehogy bárki is észrevegye. Most sok nem kellett, valamerre "programoztak" és az egész hátulját, csomagtartót behorpasztotta. Most javítatták meg neki több százezerért. Mondjuk a szerencsejátékba is nagyon durván belemerült. De kőzveszélyes az utakon. Ha meg "idegben" ül be, akkor már a felhajtóról állat módjára megy el, mert "ideges vagyok, ott kellene lennem", riasztja a csaja.
Nekem amúgy nagyon rosszul esik és ilyeneket kaptam meg, hogy miattam ment el minden pénz, mert engem kellett "felnevelni" stb. Mondjuk engem meg is ver.
Szerintem annyira nem is ritka. Nálunk ez teljesen azért van, mert kevesebbet ér egy lány, neki meg más van a lábai között (meg is mondtam anyámnak). A másik, hogy öcsémnek anno az is baja volt, mikor 150.000-ért fogszabályzót kaptam (annyira durván ferdék voltak, némelyik teljesen kifordulva) és, hogy anyám adja oda neki az árát. Azóta többszörösen nekiadta hülyeségre... Hányszor ment, de hát te kaptál fogszabályzót, ágyat stb. Kösz.
De amúgy hazudnak is, például kapott 2 laptopot és el is tagadták, nekem meg hozott egy 10 éves leselejtezettet a munkahelyéről, jó az is, de nem tárolhattam rajta még csak egy képet sem, mert "vissza kell adni lehet".
Amúgy ezzel a kocsival nem is arra akartam kilyukadni, hanem fel sem fogják, hogy ezzel a viselkedéssel, másokat is veszélyzetethet az utakon. Annyi se volt, "fiam ne vezessél részegen, mert baj lesz". Semmi. És ha másnak megy neki, nem egy villanyoszlopnak? Az még úgymond szerencsés volt. Ha kinyír másokat? Az a szomorú, hogy felnőtt emberek ezt nem fogják fel. Majd ha böribe kerül kisfiúk, majd ráfizetheti a gatyáját is, ha esetleg olyat csinál... Mint mondtam, az is probléma, hogy egyenesen végig menjen egy úton. Pluszban ilyen teljesen fekvő helyzetre van állítva az ülés, orrfacsaró parfüm, napszemüveg, két ujjal pörgeti alul a kormányt, meg sem fogja rendesen. Nyilván nem ülök be mellé és akkor én vagyok a szar, meg mert azt mertem mondani, hogy nem ilyen "nagyképű stílusban kellene vezetni és nem történik ilyen". Akkor dührohamot kap, ordítozik és én vagyok a szar, mert "azt merted mondani, hogy nagyképű, fogd be a szádat, ne csesztesd". Ha már az anyja nem meri megmondani, hogy vegyen vissza, vezessen felelősségteljesebben, de hiába. Mondjuk abban igazad van, hogy nem érdemes tönkretennem magam miattuk,.de napi szinten ebben élsz, a részese vagy, a szűk családod, mi az, hogy nincsem közöm hozzá? De tényleg jobb lesz elmenni innen,.mert egyre rosszabb és rosszabb. Bátmr azt is megkaptam itt már, hogy én csak irigy vagyok.
Vicc az egész, egyre rosszabb. Engem simán meg is vernek..
Kemény lecke az élettől beleszületni egy ilyen családba! Én is a menekülést javasolnám, bár nem ismerem a lehetőségeidet.
Behányok az olyan szülőktől, akik különbséget tesznek a gyerekeik között.
A tesód meg a leírtak alapján előbb utóbb benne lesz a hírekben!
Akkor fordulj a rendőrséghez, de vannak szervezetek is amik tudnak segíteni.
Amúgy ez nem Közlekedés kategória.
Hát letagadják hárman, azt is tudja, hogy rágalmazással kell fenyegetőzni. Amúgy velem anno ilyen alap dolgokon is spórolt, általánosban vett 10 betétet aztán mi az, hogy nem tart ki 2-3 hónapig. Aztán így spórolni szoktam, meg zsebkendőből és nejlon zacskóból ragasztani, vagy vattából, meg találtam nagyanyám cuccaiból ilyen ezeréves betéteket, aztán eldugtam ne vegye észre, hogy ezek vannak. Meg az ételen is, vagy nem vitt el orvoshoz sem. Ruhákban simán bejáratott kilyukadtban, tesómnak meg Guess, Nike, Converse stb.pólókat vett, mert nem vesz fel mást. Pedig nem volt ráutalva ezekre semennyire, komolyan. Meg amúgy iskolai beadandókhoz simán jó volt a leselejtezett laptop is, de tesóm kapott kettő Gamer laptopot. Meg az sem baj, ha kért 150.000-et és bebukta Tippmixen. Meg mondom az autó kérdés meg nagyon durva, ki van adva nehogy elbeszéljem, hogy összetörte, mert úgyis azt hiszik ugyanaz, bár nem napfénytetős vagy bőrüléses... Mondjuk mit várok, mert meg is vernek.
Nem olyan egyszerű lelépni sem innen.
Igen, én is ezt akartam kérdezni. Lelépni egyszerű, csak mérlegelni kell az igényeket. Nyilván egy átlagos szituációban az ember nem akar a "sehová" költözni, a "valami" meg több pénz, ami nem könnyű egy pályakezdő bérből, de mint mondtam, mérlegelni kell. Egy ilyen szituációban még a legolcsóbb megoldások is hatalmas előrelépést jelentenek. Rengeteg ember kezdte az utat valami 30e/hós szobában, vagy egy bútorozatlan lakásban egyetlen matraccal. Ez egy szar ügy, de a leírtak alapján fényévekkel jobb, mint amiben most vagy és ez kivitelezhető minimálbérből is.
És gondolom elmúltál már 18, ha az öcsédnek jogsija van, szóval csak saját magadat tartod vissza. Te helyedben a 18. születésnapom hajnalán összepakoltam volna és már le is léptem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!