Mit tegyek ha az edzőterem parkolójában mindig ugyanaz a kocsi kersztbe áll be?
Az edzőterem parkolójában van egy szürke kocsi ami mindig keresztbe áll be ahányszor csak ott van. 3-4 parkolóhelyet is elfoglal.
Hol lehet ezzel kapcsolatban szólni?
Parkolómajom papírt teszel rá vagy szólsz a tulajnak. De le sem fogja szarni, mert neki ne mondja meg senki.
Ha közterületi parkoló akkor a köztereseknek szólhatsz, hátha egy bírság jobban meghatja.
Nekem a garázsom elé parkolt be egy fazon, heti rendszereséggel.
Ráadásul keresztben, amolyan "sehova nem lehet tőle mozdulni" állapotban. Dudálásra, cetlis üzengetésre sem reagált, volt olyan, hogy éjszakára is ott hagyta az autót.
A sokadik eset után meguntam, elővettem a garázsból a krokodilt, és kihúztam az utca közepére. Persze, hogy elakadt a forgalom. Egy félórán belül megjelent a rendőrség és előkerítette a tulajt. Nem tudom mennyibe fájt neki a történet, de azóta a szomszéd utcai fizetős parkolóban látom parkolni az autót. ;)
Az edzőterem tulajának is lehet szólni. Ha már az illetőnek nem mersz, mert 50-es a karja. :)
De ha keresztben áll, akkor egyszer megvárod, hogy elé vagy mögé beálljon valaki. Te meg a másik irányban, közvetlen közelre, hogy ne tudjon semelyik irányba elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!