Ausztriában téli gumi, eleve a határon sem engednek át?
Ausztriába szeretnék autóval menni, de csak akkor ha időjárás 7 fok felettit ír és szaraz az időt. Ám nyári gumi van az autón. Csak az A4- en mennék (ausztria területén) arról letérve 200m (egy boltba) és ennyi.
-Van határellenörzés-igaz az hogy át sem engednek nyári gumival?
-Továbba terfigyelő kamerákkal igaz az hogy figyelik? (Bár ezt nem értem hogy sztem csak kamuzott aki mondta).
Nem mehetsz mert kötelező. A határ egy bódé amelyben űl egy csávó és szimpátia alapján dönt hogy megnézi e a személyit, de nyilván nem fog a gumiddal foglalkozni ahogy a kamera sem látja (hogy látná már ember!?).
Ha megállitanak vagy balesetbe keveredsz akkor jogosan megb4sznak.
6-os válaszoló én is hasonló jókat gondolok rólad.
A többieknek: Köszönöm a hsz-eket.
Az lenne a terv ha kifognánk januárban egy átmeneti melegedést száraz idővel, akkor belevágnék, ezért érdeklődöm, az kellemetlen lenne ha a határon vissza fordítanának.
Hóláncal mégis hogy lehet haladni mondjuk + 8-10 fokban száraz aszfalton? sehogy szerintem. És most itt egy szimpla 100km\h gondolok.
Kötelező a téli gumi,hólánccal együtt de a határon nem ellenőrzik.
Ha balesetet okozol nagyon megbüntetnek.
Csak télies útviszonyok esetén kell lennie téli guminak.
Ha csontszáraz az út, akkor mehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!