Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hozzáértem épphogy egy fém...

Hozzáértem épphogy egy fém kapuhoz, lehet tőle bármi baja?

Figyelt kérdés
Y-ban fordultam egy szűk utcában, és éppenhogy, de az első rendszámtáblával hozzáértem egy alumínium kapuhoz (ilyen nagy, nem átlátható telephely kapu). Az autón és a kapun sincs semmi nyoma, már konkrétan megálltam tolatni, mikor épphogy, de hozzáértem, erre az rezonált egy kicsit. Lehet tőle valami baja? Ismerem a helyet amihez tartozik a kapu, gondoltam esetleg írok nekik róla.
2023. dec. 17. 21:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Mi a bánat az a fém kapu?? Nem az ami kiemelkedik a földből a sétálóövezeteknél? Az a henger alakú tömör cső?
2023. dec. 18. 18:19
 12/17 anonim ***** válasza:
93%

Becsülendő a lelkiismeretességed, de ha ennyitől baja lett volna, akkor egy kósza szellő is kidöntené azt a kaput.

Így, hogy a helyszínen nem szóltál és úgy láttad, hogy nincs baja, én utólag már nem pörögnék a témán.

2023. dec. 18. 20:30
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha ennyire majrézol , akkor te neki zúgattál rendesen hogy csak úgy kongott az a kapu.

Csak most ezzel magad akarod nyugtatni meg fényezni.

2023. dec. 19. 07:54
 14/17 anonim ***** válasza:
44%
Hozzáertem egy pasihoz, terhes vagyok?
2023. dec. 19. 08:36
 15/17 anonim ***** válasza:

14

Ha elbotlottál és ráestél a péniszére a vagináddal, akkor nem kizárt.

2023. dec. 19. 09:37
 16/17 anonim ***** válasza:

15

:D :D :D

2023. dec. 19. 09:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen. Megsértődik és kidől.
2023. dec. 19. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!