Hozzáértem épphogy egy fém kapuhoz, lehet tőle bármi baja?
Figyelt kérdés
Y-ban fordultam egy szűk utcában, és éppenhogy, de az első rendszámtáblával hozzáértem egy alumínium kapuhoz (ilyen nagy, nem átlátható telephely kapu). Az autón és a kapun sincs semmi nyoma, már konkrétan megálltam tolatni, mikor épphogy, de hozzáértem, erre az rezonált egy kicsit. Lehet tőle valami baja? Ismerem a helyet amihez tartozik a kapu, gondoltam esetleg írok nekik róla.2023. dec. 17. 21:08
2/17 anonim válasza:
Minek írnál nekik róla?
Alumínium kapuk elég masszívak attól, hogy vékony. Te is láttad, hogy semmi baja nem lett. Felesleges.
3/17 anonim válasza:
Semmi baja nem lett. Felejtsd el.
4/17 bazaltkaroly válasza:
Én azért azt mondom, hogy szólj nekik. Lehet van kamerájuk felvettek, és ha esetleg valami nagyobb kár történik később a kapuval, akkor nehogy rád húzzák. Érdemes ilyenkor lefotózni az állapotát.
5/17 anonim válasza:
Odamész, jelzed (amit úgyis tudnak), közösen ellenőrzitek, hogy nem sérült és működőképes... Jobb fixálni a helyzetet, ahogy 4-es is írta.
6/17 anonim válasza:
Olyan kapu nem létezik, ami érzékenyebb a rendszámtáblánál. Ami csak egy vékony alulemez.
Ha az nem horpadt be, akkor a kapu se tudott sérülni.
7/17 anonim válasza:
Helyedben inkább a rendőrségre mennék önfeljelentést tenni.
8/17 anonim válasza:
7
A magyar hatóságokat mindenből (is) jobb kihagyni. Mindenkinek jobb.
9/17 anonim válasza:
8
Akkor inkább utaljon a kaput tulajdonló cégnek egy új kapura való összeget
10/17 anonim válasza:
9
Ló egyik oldaláról a másikra! Nem ülnél inkább fel rá?
Apám mindig azt mondja, hogy ott is magyarul beszélnek... Tessék megbeszélni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!