Mennyire gyakori a menetrögzíztő kamera (dash cam) ellopása?
Egyrészt: ki mondja meg, hogy annyiba kerül?
Másrészt: ha annyira félted akkor vedd le amikor ott hagyod valahol az autót.
Két mozdulat, 10 másodperc.
Néha én is leveszem, illetve ilyenkor télen nem is hagyom kint a garázsban sem mert csak lemerül az akksi benne.
Én már vagy 10 éve használok dashcamet mindig Pesten.
Régen leszedegettem amikor nyilvános helyen parkoltam, de egy 4-5 éve már nem szedem le. Sosem volt gondom belőle.
Piti, alkoholista, drogos retkek törik fel az autókat.
Egy dashcamről azt se tudja mi az, eladni sem tudja
Egy doboz cigiért vagy egy pénztárcáért előbb feltörik.
Nem tűnt flegmázónak a válaszadó, csak szimplán leírta, hogy senki nem fogja tudni, hogy 40 volt a kamera. Nem értékfelmérők járnak autókat feltörni. Nyugi ne legyél ilyen paranoid. :D
Kamerát nem szoktak lopni, mert az átlag tolvaj retteg a kameráktól. Még ha el is viszi, akkor is félni fog, hogy szerepel rajta.
Egyik ismerősöm úgy csinálta, hogy nyomtatott egy átlátszó matricát, amire ráírta, hogy "0-24 óra rögzítés. Online adattárolás", majd kiragasztotta az ablakra. Ő ezt azért tette, mert gyakran parkolt olyan helyen, ahol kötekedő emberek lakta, és szerette bosszút állni az autókon, ami nekik "útban voltak". Így akik arra jártak, azt hitték, hogy mindenképp rögzítve lesznek, és ez a mai Teslák idejében már nem lehetetlen.
Egyébként, ha tényleg aggódsz, akkor a legjobb ha leszereli, amikor parkol.
“ Xiaomi 70mai menetrögzítő kamerát”
“ Ha meg arra gondolsz, hogy miért 40k-t írok, arra az a válaszom, hogy most vettem, tehát talán van fogalmam róla”
Biztos én néztem valamit félre, de én a Xiaomi 70mai kamerákat mindenhol 15-20 ezer forint között találom.
Egyébként a kérdésre a válasz.
Nyilván, biztos előfordul, meg tud történni, de nem jellemző. Ma már nem akkora biznisz a gépkocsi feltörés, mint kb 5-10 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!