A Nextbase 222G menetrögzítő kamera mennyire jó? Kinek milyen tapasztalata van vele?
Szeretnék egy stabil, jó képminőségű autóskamerát venni, de nem találtam sok infót erről a kameráról.
Tudomásom szerint a Nextbase a dashcam-ek vezető márkája és nekem semmi extra funkció nem kellene, csak:
* Stabil képminőség (amin látszik rendesen baj esetén a rendszám)
* Stabil adatok (amiket elfogad baj esetén a bíróság)
* Stabil működés (nem szívja le az akksit, nem akad/törlődik a felvétel stb)
Úgy tudom a g-szenzor által automatikusan elindul a felvétel, ha valaki koccan parkoláskor a kocsimmal. Ez tök jó, mert akkor gondolom az autó akksiját se nyírja. Az már csak hab a tornán lenne, ha akár tolatáskor is használható lenne a hátsó kamera.
Esetleg van erről a dashcam-ről konkrét infótok? Most leárazás van és olcsóbban tudnám megvenni, ha valóban érdemes megvenni.
Ha sokat használod az autót akkor érdemes rászánni a pénzt mert hosszabb távon több pénzt takarít meg neked mint az ára.
De ha csak hébe hóba közlekedsz akkor én nem vennék max egy olcsóbb, silányabb fajtát.
Én nem találom hogy milyen akku van benne.
A nélkül pedig nem jó , mert egy pillanatra megszakad az áram már ki is kapcsol.
Ahhoz hogy működjön, bekell dugni állandóan és a kocsi akkujáról üzemel.
Persze nem meríti le mert kevés a fogyasztása .
HA koccanásnál elindul a felvétel, az csak akkor jó ha pont rálát a kamera.
Tolatásnál meg nem tudod használni mert ezek pici kijelzők, ez csak arra van hogy betudd kb állítani hogy mit vegyen.
Vissza nézni pedig laptopról érdemes , mert ott lehet látni rendesen.
Nekem van MIO c430 , és ezt is laptopról tudom vissza nézni, de így tökéletes mintha egy filmet néznék. Ott szépen látszik a rendszám is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!