Tolató teherautó mögé miért rohangálnak be az emberek?
Pedig vigyázz rá mert ha kitaposod akkor te vagy a hibás.
Vagy is nagyon meghurcolnak mire betudod bizonyítani hogy mégse te hibáztál.
Narancssárga Doblóval szoktam piacra hordani árut, őstermelőként. Nem is olyan apró, meg feltűnő színű, és motorhang is van, ugye. Szó szerint fél km/h alatti sebességgel tudok csak kitolatni, mert simán mögém lépnek 1 m-en belül, meg ahogy szedem alá, megállnak a kocsi orra mellett nézelődni, ahol fellökném őket a kocsi orrával, ha nem néznék egyszerre a kocsi minden oldalára, és fel lennének háborodva. (Volt is ilyenből baleset, dobozos kisteherrel löktek fel valakit tolatásnál, aztán mindenki ott szörnyülködött, hogy hülye sofőr.)
De bevásárlóközpontok parkolójában is ugyanez megy.
#16 vagyok, kiegészítem magamat.
Plusz még a kipufogó gáz is ömleni fog rá, dízeles teherautónál az jó büdös.
Így talán még kevésbé van kedve ott ácsorogni, ill. ha se-hall-se-lát Dömötör, mert a telójába van belebu...ulva, a szag talán figyelmezteti. A babakocsis anyuka meg kapcsol, hogy ott fullad meg a gyereke, ha sokat vacakol a teherautó mögött.
1. Egoizmus. Ot ne merje zavarni senki. A kisgyerekes szulok mostanaban egyre butabbak, erre tanitjak a gyerekeiket is. Nem kell korulnezni a zebranal, neked van elsobbseged mindenhogyan.
2. Eletkeptelenek az emberek. Nincsenek tulelesi osztoneik.
3. Nem tanultak fizikat. Nem tudjak, hogy 8000 kilo nagyobb allapotvaltozast tud okozni, mint 80.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!