Tolató teherautó mögé miért rohangálnak be az emberek?
Mert tanítják helyette a pitagorasz tételt, meg az ohm törvényt, ilyenre nincs idő, hogy hogy ne legyen palacsinta kinézetű 20 éves korában.
Embereknek lövése nincs arról, hogy lát ki egy kamionsofőr a verdájából.
Nem tudom. Ez számomra is rejtély. Nemcsak teherautó, de személyautó mögött is imádnak elmenni. Rendszeresen van ez parkolóban. Ott állnak az autók, de pont a tolató, éppen beparkoló mögött mennek :D Nekem eszembe nem jutna. Vagy megvárom, amíg elmegy/leáll. Vagy mindenképpen úgy megyek, hogy lásson, előtte, de akkor is figyelek, hogy lát-e.
Szerintem, aki nem vezet, az azt hiszi, hogy az autós az autót minden egyes pillanatban 360 fokban látja körben.
Tájékozatlanok, de lehetnek figyelmetlenek is. Esetleg kapkodnak.
Egyik sem fog felmenteni a vád alól, szóval tudom, hogy hivatalosan nincs segítő , de ha nagyon kell, hát kérj meg egy járókelőt.
Amúgy ez így tényleg oroszrulett a sok lemming miatt.
Az ilyen városi forgolódásnál kötelezővé tenném a hátfal feletti panoráma kamerát, nem egy nagy befektetés, és hamar megtérül.
"Egyik sem fog felmenteni a vád alól,"
Tudom hogy általában mindig a tehergépkocsi vezetőt hozzák ki hibásnak, vannak ugyanilyen esetekre precedensek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!