Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Tolató teherautó mögé miért...

Tolató teherautó mögé miért rohangálnak be az emberek?

Figyelt kérdés
Friss jogsis hátfalas teherautó sofőr vagyok, városban terítek árut általában. Nagyon lassan tolatok 1 km/h-val, húszfele figyelek, mégis berohannak a plató mögé vagy besétálnak. A legdurvább hogy van aki bemegy a hátfal mögé és ott marad miközben tolatok! Kiszállok megkérdezni hogy mit csinál ott, aztán csak megállt a telefont nyomkodni vagy nézelődni. Vannak holtereim ráadásul a plató mögé sem látok be. Legjobb mikor este, fekete kabátban fekete babakocsival berohan mögém az anyuka aztán odajön csapkodni fülkét hogy majdnem megöltem őket.
2023. dec. 7. 08:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%
Mert hülyék, és már a szüleik is hülyék voltak.
2023. dec. 7. 08:55
 2/18 anonim ***** válasza:
68%

Mert tanítják helyette a pitagorasz tételt, meg az ohm törvényt, ilyenre nincs idő, hogy hogy ne legyen palacsinta kinézetű 20 éves korában.

Embereknek lövése nincs arról, hogy lát ki egy kamionsofőr a verdájából.

2023. dec. 7. 09:18
 3/18 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudom. Ez számomra is rejtély. Nemcsak teherautó, de személyautó mögött is imádnak elmenni. Rendszeresen van ez parkolóban. Ott állnak az autók, de pont a tolató, éppen beparkoló mögött mennek :D Nekem eszembe nem jutna. Vagy megvárom, amíg elmegy/leáll. Vagy mindenképpen úgy megyek, hogy lásson, előtte, de akkor is figyelek, hogy lát-e.

Szerintem, aki nem vezet, az azt hiszi, hogy az autós az autót minden egyes pillanatban 360 fokban látja körben.

2023. dec. 7. 09:18
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Tájékozatlanok, de lehetnek figyelmetlenek is. Esetleg kapkodnak.

Egyik sem fog felmenteni a vád alól, szóval tudom, hogy hivatalosan nincs segítő , de ha nagyon kell, hát kérj meg egy járókelőt.

2023. dec. 7. 09:39
 5/18 anonim ***** válasza:
94%

Amúgy ez így tényleg oroszrulett a sok lemming miatt.

Az ilyen városi forgolódásnál kötelezővé tenném a hátfal feletti panoráma kamerát, nem egy nagy befektetés, és hamar megtérül.

2023. dec. 7. 09:44
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
#2: mondjuk az ilyen agyhalottak pont nem tudják a pitagorasz tételt és az ohm-törvényt. Aki ezeket az egyszerű szabályokat megértik, azoknak az is egyértelmű, hogy nem állok be a tolató teherautó mögé.
2023. dec. 7. 09:57
 7/18 A kérdező kommentje:

"Egyik sem fog felmenteni a vád alól,"

Tudom hogy általában mindig a tehergépkocsi vezetőt hozzák ki hibásnak, vannak ugyanilyen esetekre precedensek.

2023. dec. 7. 10:25
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Elképesztően buták.
2023. dec. 7. 10:41
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
A fő gond inkább az hogy sok ilyen birkának van jogsija és ha beülnek kocsit vezetni, akkor hasonlóan viselkednek: sms-t írnak vezetést közben, beragadnak a kereszteződésekben, nem indexelnek, ferdén parkolnak stb.stb...
2023. dec. 7. 10:52
 10/18 bazaltkaroly ***** válasza:
100%
A legnagyobb baj, hogy nincs semmilyen törvény, ami megakadályozná őket, és a ha baj van, akkor repülhet az ember jogosítványa, azért mert a birka nem bír várni, vagy kerülni. Gyalogosként végképp idióta. Ez lenne a természetes kiválasztódás, de sajnos megbüntetik, aki a teherautóban ült.
2023. dec. 7. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!