Tokaburger kérdése:
Az elsősegély vizsgához kötelező olyan tanfolyamot elvégezni, ahol személyesen jelen kell lenni?
Figyelt kérdés
Néhány ismerősöm azt mondja elég neten megtanulni, néhány pedig azt, hogy volt olyan, akit azért buktattak meg, mert nem olyan képzésen vett részt, ahol gyakorolta is a dolgokat.2023. dec. 5. 12:37
1/9 anonim válasza:
Tudtommal nem kötelező, de nem árt.
2/9 anonim válasza:
Nem kötelező elvileg. Bár nem tudom, mivel még tiniként csináltam a jogsit, és tök alap volt, hogy ahogy vége lett a tantermi KRESZ-nek, azonnal indult ugyanabban az időpontban ugyanazon a nyáron a tantermi elsősegély ugyanannak a csapatnak, eszünkbe sem jutott ezen gondolkodni.
4/9 anonim válasza:
Nem kötelező, de ajánlott! Az újjáélesztést bábún élőben jobban be lehet gyakorolni!
5/9 anonim válasza:
Nem kötelező, többektől hallottam h az SOS Elsősegély jobb mint jópár személyes tanfolyam
6/9 anonim válasza:
Semmilyen elsősegély képzésen nem kötelező részt venni, csak levizsgázni.
7/9 anonim válasza:
Megprobaltam a tanfolyamot
Semmi ertelme nem volt
Csavo ledaralta az egeszet elson megbuktam
Utana otthon tanultam MINDENT es atmentem
Tehat a velemenyem otthon jobb
Nagyon jo videok vannak
Es nagyon jo jegyzeteim
Ha gondolod atkuldom oket
Es igen az sos elsosegely is jo
De amit ott elmondanak 20ezerert magadtol is megtudod fullosan tanulni😚
8/9 anonim válasza:
#7 Hát, mert miközben darált, jegyzetelni kellett volna, meg két óra között otthon megtanulni.
9/9 anonim válasza:
Ne probald mar megmagyarazni
Nem te ultel ott. Szart bele az egeszbe
Biztos van ahol segitenek es masnap mar tudnak menni vizsgazni
Na ez nem az volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!