Hogy lehet megúszni az elsősegély vizsgát jogsihoz? Élesztettem újra embert régen, most kétszer nem sikerült, ellöktem a bábut, második alkalommal meg sikerült rátérdelnem, pedig nem voltam ideges, se kialvatlan, se részeg.
Ha van Eü-s végzettséged.
"Ha elkérem az autósiskola papírjait, az én kartonjaimat, akkor külföldön igényelhetem vele?"
Most akkor melyik országban csinálod a jogsit?
Ha nem Mo-n akarod megcsinálni akkor célszerűbb az adott ország jogszabályait ezzel kapcsolatban elolvasnod.
Mo-n abban az esetben nem kell, ha van eü-s végzettséged
"31/1992. (XII. 19.) NM rendelet
2. § (1)1 Az elsősegélynyújtásból előírt ismeretek megszerzését - végzettségükre tekintettel -
az orvostudományi egyetemeken végzett orvosok, fogorvosok,gyógyszerészek, az állatorvostudományi egyetemeken végzett állatorvosok, továbbá az egészségtudományi alapképzésekben (főiskolai) képzésekben (diplomás) ápoló, védőnő, dietetikus, gyógytornász, mentőtiszt, szülésznő, közegészségügyi felügyelő, járványügyi ellenőr, egészségügyi szakoktató, intézetvezető szakképzettséget tanúsító oklevelet szerzettek,
valamint az egészségügyi iskolarendszerű és iskolarendszeren kívüli szakképzésben állam által elismert egészségügyi szakképesítéssel rendelkezők a szakképesítés megszerzését tanúsító okirattal igazolhatják."
A covid első hullámában nem kellett.
Szóval csak ki kell robbantanod egy világjárványt. Biztos egyszerűbb, mint megtanulni az újraélesztést.
Ha ENNYIRE “furcsa” akkor valószínűleg autót se kellene vezetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!