Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Nehéz megszokni a bal oldalon...

Nehéz megszokni a bal oldalon lévő vezetést?

Figyelt kérdés
Főleg azokhoz szol a kérdes akik UK vagy Irorszagban laknak vagy voltak kint kirándulni, amikoris autot kellett vezetniuk.
2023. nov. 21. 02:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Vagy nem. Attól függ mit hívunk nehéznek. Meg emberfüggő is. Tehát elég bugyuta kérdés.
2023. nov. 21. 05:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Amikor először vezettem Angliában, az első 10 perc fura volt, aztán megszoktam. Csak mentem ki a kikötőből a többi jármű után, aztán mire észbe kaptam, észrevettem, hogy itt is fehér a sávelválasztó vonalak festése. A sofőrök mentalitását nehezebb megszokni, ott azért lízingelik az AMG mercit, hogy lámpától lámpáig tökig nyomhassák a gázt, aztán nagyot fékezhessenek.
2023. nov. 21. 11:18
 3/4 anonim ***** válasza:
57%
Alapjáraton nem. Sok a körforgalom, azt meg kell azért szokni. Amit nehezebb megszokni, hogy a szűk skót utakon, ahol amúgy is neccesen fér el két autó egymás mellett, hirtelen ne a rossz irányba rántsa az ember a kormányt, ha valami van.
2023. nov. 21. 12:51
 4/4 anonim ***** válasza:
A bal kézzel váltást volt nehéz megszoknom. Nekem az agyam úgy raktározta el a fokozatokat, hogy 1-es az a magam felé húzom és előre tolom, a 2-es a magam felé hátra, az 5- és 6-os az elfelé tolom aztán előre vagy hátra. Bal kézzel is ezt csináltam ha nem figyeltem oda eléggé. Meg olyan is előfordult, hogy rossz oldalon akartam beszállni az autóba.
2023. nov. 21. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!