Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Így vezettek ti is?

Így vezettek ti is?

Figyelt kérdés
Ha jó napom van, jól érzem magam, akkor betartom a szabályokat, átengedem a gyalogost, irányjelzőzök, stb., ha viszont nem jó a napom, akkor feszült vagyok, ideges, és nem tartom be a szabályokat igazán.

2023. nov. 8. 11:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ez így van, ebben igazad van, de én ezen nem tudok változtatni. Amióta vezetek (12 éve), azóta ilyen vagyok.
2023. nov. 8. 14:17
 12/19 anonim ***** válasza:
68%
Ha rossz napom van, nem ülök autóba. Ennyire egyszerű.
2023. nov. 8. 14:22
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Pedig a Kérdezőnek igaza van. Kizárt hogy ti 100 % nyugodtak vagytok amikor volánhoz ültök, csak nem veszitek észre magatokon.

Elég ha fáj valamid és már nyűgös a hangulatod, vagy kora reggeli kelés miatt vagy morcos, várod a fizut mert lemerültél anyagilag és stb. Ezek mind esélyt adnak arra hogy ne tarts be valamelyik szabályt, rosszabb esetben kivasalsz valakit a zebrán.

2023. nov. 8. 22:28
 14/19 anonim ***** válasza:
95%
#13: Én írtam a 8-as választ. És mint írtam, ha nincs jó napom (mert mondjuk morcos vagyok, vagy fáj a nyakam, vagy tököm tele mindenkivel), akkor nem vagyok előzékeny, de az elsőbbségeket ettől még megadom. És ehhez nem kell nyugodtnak lennem, full idegállapotban is be tudom tartani a szabályokat. A vezetés közbeni figyelem és szabálykövetés nem szabad, hogy hangulattól függjön. Itt annyira félre kell tudni tenni a gondokat, hogy ne legyünk potenciális gyilkosok az úton. Aki erre nem képes, annak nem szabadna autót vezetni, amíg meg nem tanul felelősségteljesen viselkedni.
2023. nov. 9. 03:33
 15/19 anonim ***** válasza:
90%

Én ha ideges vagyok akkor tudok ám törni, csapkodni, zúzni de még ilyen állapotban is képes vagyok arra, hogy betartsam a szabályokat.

Max annyit szegek meg, hogy picivel gyorsabban megyek ha tudok. De ha mennek előttem sebességhatárt betartva nem fogom mindenáron megelőzni.

Majd útközben lenyugszom.

2023. nov. 10. 02:39
 16/19 bazaltkaroly ***** válasza:
93%
Megesik az olyan ,ha az embernek rossz napja van, akkor hajlamos benézni dolgokat. Velem is megesik, ilyenkor igyekszek lenyugodni, hallgatok valami jó zenét, és az rendbe tesz. Ha ez nem lenne elég, akkor megállok, és kicsit kifúom magam, de ilyen még nem volt, hogy ennyire rossz legyen a helyzet. Ezt viszont csak akkor lehet megérteni, ha véletlenekről van szó, mert mindenki hibázik. Ha direkt vezetsz így ha ideges vagy, akkor tedd be a jogosítványod a fiókba, és soha többet ne vezess, mert közveszélyes vagy, és ezt nem rosszindulatból mondom. ajánlom, hogy egy pszichológust keress fel, mert lehet ő tud segíteni. Tényleg nem rosszindulatból mondom, nem akarlak támadni, de ha ennyire drasztikus a dolog, akkor tényleg meg kéne nézetned magad.
2023. nov. 10. 10:06
 17/19 anonim ***** válasza:
75%

14

"Itt annyira félre kell tudni tenni a gondokat, hogy ne legyünk potenciális gyilkosok az úton. "

Ha ez így lenne akkor mennyország lenne az utakon, de nem így van és nem is lesz.

2023. nov. 10. 20:30
 18/19 anonim ***** válasza:
96%
Ha feszült vagy, ideges, vagy szar napod van, akkor menj busszal, és ne veszélyeztess ezzel másokat!
2023. nov. 12. 13:02
 19/19 anonim ***** válasza:

Jahhh.

Csak egyetlenegyszer nem lesz szerencséd, okozol egy szép kis balesetet, az autód összetörik, te meg mehetsz a böribe.

2023. nov. 12. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!