Így vezettek ti is?
Pedig a Kérdezőnek igaza van. Kizárt hogy ti 100 % nyugodtak vagytok amikor volánhoz ültök, csak nem veszitek észre magatokon.
Elég ha fáj valamid és már nyűgös a hangulatod, vagy kora reggeli kelés miatt vagy morcos, várod a fizut mert lemerültél anyagilag és stb. Ezek mind esélyt adnak arra hogy ne tarts be valamelyik szabályt, rosszabb esetben kivasalsz valakit a zebrán.
Én ha ideges vagyok akkor tudok ám törni, csapkodni, zúzni de még ilyen állapotban is képes vagyok arra, hogy betartsam a szabályokat.
Max annyit szegek meg, hogy picivel gyorsabban megyek ha tudok. De ha mennek előttem sebességhatárt betartva nem fogom mindenáron megelőzni.
Majd útközben lenyugszom.
14
"Itt annyira félre kell tudni tenni a gondokat, hogy ne legyünk potenciális gyilkosok az úton. "
Ha ez így lenne akkor mennyország lenne az utakon, de nem így van és nem is lesz.
Jahhh.
Csak egyetlenegyszer nem lesz szerencséd, okozol egy szép kis balesetet, az autód összetörik, te meg mehetsz a böribe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!