Vezettetek már másnaposan autót?
Figyelt kérdés
Ha igen mennyivel nehezebb nem másnaposan vezetni?2023. febr. 12. 17:10
1/9 anonim válasza:
Sokkal.
Szarul vagy és még el sem hagyhatod magad.
3/9 anonim válasza:
Volt olyan, hogy egyik este neki álltam italozni, hajnal 2kor okádtam a wcn, majd reggel 8kor már kocsiba ültem.
Lassabban mentem mindenhol a megszokottnál mert éreztem, hogy a reakció időm nem a megszokott és imadkoztam, hogy ne találkozzak rendőrrel mert nem voltam benne biztos, hogy 0át fújtam volna.
4/9 anonim válasza:
Gyakran előfordul, hogy otthagyom a kocsit a bulihely előtt, majd másnap lesétálok és hazahozom. De ez falun belül van 🙂
5/9 A kérdező kommentje:
Melyik falu?
2023. febr. 18. 22:08
7/9 A kérdező kommentje:
Szerintem sem,de néha muszáj....
2023. febr. 20. 18:11
8/9 anonim válasza:
Igen. Pont annyira nehéz, mint amennyire szarul vagy. Vezetni nem nehezebb semmivel.
9/9 A kérdező kommentje:
És megfogadom kedves xp ali... :D
2023. márc. 11. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!