Pesten mennyire nehéz vezetni úgy, hogy még sosem vezettem ott és kisvárosból mennék?
Figyelt kérdés
Mit tudnátok tanácsolni, hogy ne legyen gond?2023. márc. 2. 19:34
3/16 anonim válasza:
Menj lassabban, ha nem ismered ki magad.
4/16 anonim válasza:
Tartsd be a szabályokat és akkor nem lesz baj.
5/16 anonim válasza:
Pest 6 393 km².
Melyik részén vezetnél?
6/16 anonim válasza:
Ha a belvárosi részre gondolsz, akkor csak lassan óvatosan körültekintően és nem lesz baj.
7/16 nemaRendőrség válasza:
Pár hónapja vettem pesten kocsit, Miskolciként.
Taxis vitt a kereskedőhöz, megkérdeztem ugyanezt.
Azt válaszolta, hogy a kreszt ismerem? Akkor nem lesz gond.
De ami nekem furcsa volt Pesten az a jobbkéz szabály. Miskolcon nem nagyon van egyenrangú kereszteződés, Pesten viszont számtalan van a belváros kis utcáiban.
8/16 anonim válasza:
Ha a tanulókat már az első-második gyakorlati órájukon kihajtják a pesti utakra, akkor neked is menni fog.
9/16 anonim válasza:
#8 Ez mondjuk ilyen formában nem igaz. Tanulóvezetőket nem igazán látsz a belvárosban vagy a nagykörúton belül. A külső kerületekben vannak az oktatások, ahol meg igazából nagyobb vidéki város szintjén van a forgalom.
10/16 anonim válasza:
A tény az tény, Pesten is ugyanaz a KRESZ mint akárhol máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!