Baj ha folyamatosan használom a fényszórót éjszaka?
Figyelt kérdés
A kresz szerint nem lehetne, faluban le is kapcsolom. De menet közben már ugyhagyom, ha szembe jönnek is.
Fényszóró nélkül annyira elvakitotak az autok, hogy neha xart sem láttam a sok ótvaros lámpátol.
Azóta este nem kapcsolgatom le.
Úgy vagyok vele, nekem az a lényeg hogy én lássak, a többi ember úgy amblokk nem nagyon érdekel.😀 Ti higy vagytok ezzel? Ez gond lenne?
2023. okt. 30. 20:05
11/25 A kérdező kommentje:
10 tesóm jogsiját használom általában. Szerencsére a klónom.
2023. okt. 30. 20:43
12/25 anonim válasza:
Mi a frász az a "fényszóró"? A Kresz ezt a hármat ismeri: tompított, távolsági, ködfényszóró. Ha a távolságira gondolsz az eléggé zavaró.
13/25 anonim válasza:
#12: tanyán a fényszóró = távolsági.
14/25 anonim válasza:
11. Akkor az már bűncselekmény kategória, nem is csak közlekedési.
15/25 anonim válasza:
Na hogy a rák egye ki az agyadat akkor.
16/25 anonim válasza:
Látjátok gyerekek, ez történik, ha anyu és apu testvérek.
17/25 bazaltkaroly válasza:
Úgy látom elkezdődött a szünet az iskolában, és már megint unatkoznak a gyerekek. Szólj anyudéknak, hogy adjanak valami házimunkát.
18/25 anonim válasza:
Be ne nyaljátok már ezt a kamut.
20/25 A kérdező kommentje:
Most is úgy mentme haza, végig az m3-on 😀
2023. okt. 31. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!