Fizetős-automatás parkolónál ha távozáskor nem enged a sorompó (mert például nem helyesen fizettem, valamit elszúrtam), az egyetlen megoldás, hogy visszatolatok, leparkolok, és utána keresek valakit, ugye?
Ált van kint telefonszám is.
Én életemben kétszer jártam így: az egyiknél, amikor fizettem volna a jegyet kiírta, hogy érvénytelen jegy. Felhívtam a telefonszámot, elmondtam mi van és ingyen kiengedtek.
A másikbál olyan volt, hogy egy boltban volt olyan akció, hogy ha náluk vásárlok, akkor egy órát ingyen parkolok. Én meg 1 óra 5 percnél értem a sorompóhoz, így nem engedett ki. Vissza kellett mennem az automatához fizetni. Nem nagy kaland.
Hááát. De.
Ferihegyre vittem ki utasokat. Elmentem a automatához, fizettem, mire visszaértem még mindig csak búcsúzkodtak, ezután pakolták ki a kocsit. a sorompótól vagy 100 métert kellett visszagyalogolnom az automatához. Nem tudtam kiszabadulni a sorból. vagy tíz percig anyáztak mögöttem.
3
Ez kamu, mert a többi várakozó is addigra kifut az időből akik nem fizettek, mire te vissza vánszorgol.
Mit gondolsz miért "anyáztak". Két sorompó van, közben aki tudott, átsorolt -ha beengedték.
6
De akkor is valaki kifuthatott az időből, amit a Kérdező már nem tudta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!