A rendőrség miért nem bünteti a kivilágítatlan bringasokat?
1, 2, rohadtul nem büntetik. Az ominózus eset óta figyelem, százával járnak lámpa nélkül. A lámpa párezer forintból megvan. Volt bringásként eddig is bosszantott, ha valaki a bringaúton szembe jött a sötétben, az is veszélyes.
Hol lehet valami kampányt indítani, hogy egy közel- és távol-keleti se járjon lámpa nélkül? Magyarról nem is beszélve, de ők többnyire villognak, mint a karácsonyfa.
A kerékpárosokon nincs rendszám, nehéz velük az élet. Ki kell szállni a Merciből, megállítani, igazoltatni, vagy van nála személyi, vagy nincs, ha nincs, előállítani, végül a dögevő be se fizeti a bírságot, ha leültetik vele, még örül is neki, mert ott vannak a tesók - sok a munka, kevés a bevétel.
Sokkal kényelmesebb az útfelújítás után ok nélkül fél évre kinn hagyott 30-as tábla mögött lesbe beállni a lézerrel, hátradőlni az ülésben, a bevételt pedig hozza az objektív felelősség.
5, oké értem, nemtörődömségre és hülyeségre cinizmus a válasz, de a balesetveszély engem jobban zavar. Akár balesetet is okozhattam volna...
Mit tehetek annak érdekében, hogy a hatóságok betartassák a KRESZ szabályait?
Pesten a piros lámpánál se áll meg egy se. Nem csak a futárok, azok mondjuk a járdán közlekednek 😃
Átlag pesti biciklis semmilyen közlekedési szabályt sem tart be. Piros a lámpa az útról, neked zöld a zebra és simán áthajt, még csak nem is lassít. Biciklisek és rolleresek a leghülyébbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!