Támogatnátok olyan KRESZ-módosítást, hogy a villamosnak mindig és mindenhol elsőbbsége legyen, és a lámpák is úgy legyenek összehangolva, hogy mindig szabad utat mutasson neki?
Figyelt kérdés
Kivétel persze a megkülönböztető jelzést használó járművekkel szemben.2023. szept. 29. 23:55
11/14 anonim válasza:
9es igen, egy villamosnak nagyobb a fékútja. De teszem fel a kérdést: miért nem lehet ezt megoldani a kérdést nem egyenrangúval? Avagy miért nem lehet olyan kereszteződést csinálni, hogy ne kelljen külön szabájozás a KRESZ-ben, hanem kitáblázni végig? Azért ez nem lenne akkora + költség. Cserébe egyértelmű, hogy mikor kell megadni.
12/14 anonim válasza:
#11 Ha nyitott szemmel járnál az utakon, tudnád, hogy az esetek 99,9%-ban pont ez a helyzet.
13/14 anonim válasza:
Nem. Aki a jelenlegi szabályozást nem tudja értelmezni, az adja vissza a jogosítványát.
14/14 anonim válasza:
Teljes őrület! A vasútnál két okból lehet mindig előnye:
1. független a közúttól
2. nem jár félpercenként
Kérdező! Hogyan képzeled el a kereszteződéseket?
A villamos mehet, mellette én nem, és én mellettem sem.
De a keresztforgalom sem mehet, mert a villamos…
Miért nem mehetek a villamossal egyszerre, ha a keresztforgalom nem mehet?
Pesten a nagy forgalmú olyan élénk a villamosforgalom, hogy teljesen megbénul a keresztirányú közlekedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!