Szerinted jó dolog a körforgalom?
Figyelt kérdés
Szereted, vagy nem? Több kéne vagy kevesebb?2023. szept. 25. 16:48
A kérdező szavazást indított:
Jó dolog, több is kéne
Jó dolog, de csak mértékkel.
Nem szeretem, de elismerem hogy hasznos.
Az összeset át kéne építeni, és örökre elfelejteni.
32 szavazat
1/15 anonim válasza:
Ha tudnánk normálisan használni, akkor sokkal gyorsabb, mint a lámpa, jó dolognak tartom.
2/15 anonim válasza:
Pont a minap néztem egy kísérletet, adott idő alatt sokkal több autó ment át rajta, mint egy lámpás kereszteződésen. Lámpásnál akkor is állsz, ha épp nem jön semmi a többi irányból.
3/15 anonim válasza:
Jó, de nem mindenhová.
Pl. Spanyolországban és Portugáliában nagyon idegesítő volt nekem, hogy 100 méterenként van egy 2 sávos körforgalom totál feleslegesen.
4/15 anonim válasza:
Kisebb forgalmú, sebességű utakra jó megoldás. Nagyobb forgalmú, sebességű utakra nem jó megoldás.
5/15 anonim válasza:
Igazából akkor jó, ha közepes forgalom van és kiegyenlített az egyes ágak forgalma.
6/15 anonim válasza:
Alapvetően jó dolog, főleg a turbó körforgalom, de kisebbek is.
Gyorsabb mint a lámpás kereszteződés, kevesebb figyelmet igényel mint egy sima alá-felé rendelt kereszteződés és forgalomlassító hatása is van.
7/15 nemaRendőrség válasza:
Egysávosakat szeretem, többsávosakkal csak a baj van.
Legrosszabb az ami lámpás
9/15 Alex Fly válasza:
Az áteresztőkapacitása nagyobb, mint egy jobbkezes vagy lámpás kereszteződésnek és jóval biztonságosabb: nem keresztetik egymás útját a járművek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!