Az emberek mikor elkezdenek közlekedni miért kapcsol ki sokaknál az életösztön?
Kollégám kerékpárral behajtott egy tolató nyerges kamion mögé, a kamionos észrevette, megállt, de így is ütköztek és eltört a csuklója a kollégámnak.
Máskor meg képes volt bemenni a sürgősségire egy tüszőgyulladással. Kerékpárosokat, gyalogosokat, motorosokat nem védi a kaszni mégis úgy közlekednek mintha halhatatlanok lennének. Sokat megyek autóval és sok necces helyzetem volt. Pl. egy hölgy kilépett elém egy kisbusz mögül hirtelen (30-al mentem és nem volt zebra), én félrerántottam a kormányt de így is megkoccoltam a tükörrel. Megálltam és még ő volt felháborodva.
Ezt én is tapasztaltam, félelmetes. Személyesen is és néhány videóban is, például valamelyik nap a híradóban bejátszottak egy felvételt, ahol egy mammer bringával nem adta meg az elsőbbséget és kitekert egy autó elé, na a legdurvább az volt, hogy full merev nyakkal szigorúan 0-4 fokban előre meredve hajtott ki a jobbról érkező autó elé. Amikor bringával mentem akkor is nem egyszer előfordult, hogy nulla szemkontaktus, felém se néz, csak simán kijön elém.
Ilyenkor azzal nyugtatom magam, hogy érzékelik a közeledő járművet, csak leszarják, mert az nem olyan félelmetes, mintha ténylegesen ilyen droid robot módjára közlekedik (elnézést a droidoktól, nem is jó a példa mert ők is fel vannak szerelve érzékelőkkel, csak ők fel is dolgozzák az azoktól érkező adatokat).
Az igazán durva dolgok akkor kezdődnek, amikor ezek beszállnak a kocsijukba.
Rémálom már a közlekedés, bicajjal már többször ütöttem el elém ugró gyalogost, meg elém hajtó biciklist is.
Kocsival még edsig sikerült elkerülni, azt valahogy jobban észreveszik, mert nagyobb a hangja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!