Sok kutyának miért nincsenek életösztöneik? 2 méter 120 kg vagyok miért ront nekem egy tacskó?
Figyelt kérdés
Sokat biciklizek és rengeteg a kutya a környéken, van hogy nekem támadnak. kis-nagy kutyák mindenki. De a nagyobb kutyákat sem értem, még egy kifejlett német juhásznál is méretben illetve súlyban is háromszor akkora vagyok, miért támad rám? Én meg egyet belerúgok aztán repül 10 métert... Vagy megfogom mikor nekem ront és eldobom. Biciklin pedig eleve nagyobb lénynek tűnök. Meg egy kis pitbull nemtudom mit gondol, mikor elkezd harapdálni hogy meg fogom simogatni ? Ha én egy agresszív kutya lennék eszembe nem jutna sokkal nagyobb súlycsoporttal kikezdeni csakúgy.2023. febr. 8. 18:41
1/26 anonim válasza:
Az megvan, hogy a farkasok vadásztak pl. karibukra, náluk sokkal nagyobb patás állatokra? Igaz, falkában, de a vadászösztön indul be ilyenkor.
Amúgy az írásod alapján nem tudom elképzelni, hogy valaha is megtámadott igazán karakán kutya. Pitbull, amint harapDÁL? :D
2/26 anonim válasza:
hát nem tom egyszer egy ilyen debella és határozott fellépésű nő rászólt egy random dobermannra, hogy kuss, és az tényleg köpni-nyelni se tudott.
3/26 anonim válasza:
Mert tudja, hogy ha elkapja a töködet a fogaival, bármennyi méter lehetsz, visítani fogsz.
4/26 anonim válasza:
Milyen keménynek érzed magad.Ha egy német juhász méretű kutya neked megy komolyan te aztán rúghatod győztesen biztosan nem kerülsz ki a küzdelemből bármekkora is vagy.
5/26 anonim válasza:
"A tacskó hardver mögött egy doberman szoftver pörög..."
(Bödöcs)
A kutyák nem tudják mekkorák, ösztönösek. :)
6/26 anonim válasza:
Nincs merettudatosságuk.
Ám ha egy németjuhász vagy egy pitbull neked, lehet nem rád fogadnék :D
7/26 anonim válasza:
Ugye csak fényképen láttál még németjucit, pit bullt vagy úgy egyáltalán tacskónál nagyobb kutyát?
8/26 anonim válasza:
Akkor most elmeséljem, mit művel a bichonom az utcabeli landseer-el?
9/26 anonim válasza:
#6 én pedig határozottan a kérdézőre fogadnék. Sőt, még magamra is, pedig én csak 175/70 vagyok, mindenféle harci tapasztalat nélkül. Egy egressziv németjuhász egész biztosan komoly sérüléseket okozna, valószínűleg még életveszélyeseket is, de ha igazán vérre megy a harc akkor kutya hamarabb elpusztulna. Egy kézzel is meg lehet folytatni, és egy erős öleléstől a bordái is roppannak. Minden csontja törékenyebb az emberénél. Egyedül akkor van esélye, ha az ember nem harcol és az első 10 másodpercben átharapja a torkát.
10/26 anonim válasza:
Mert az ember ugy tenyesztette azokat az allatokat hogy ugassanak es kergessenek. Nincsen evolucios nyomas azokon az allatokon, mivel valoszinuleg nem fogod oket agyoncsapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!