Forgalmi vizsga tippeket tudnátok adni?
Pedig nem urban legend sajnos ha annyian mondják, nem érinthetetlen a vizsgáztató rendszer hogy semmi valóságos infó ne juthasson ki és spekuláni kelljen.
Hát oké, csak nem mindegy hogy milyen bukó indokot néz vagy épp nem néz el a biztos ha motiválva van. Azért van különbség aközött hogy egy körforgalomban az egyik kerékkel rálógtál 2 centin a macskakőre meg aközött hogy olyan balesetveszélyes helyzetet teremtettél ahol az oktatónal be kellett avatkoznia. Most nem azért, de 1-2 buktatóindokot nem is értek és felháborítónak találom, hogy ezekre hivatkozva kb hasraütésszerűen azonnal megvághatnak úgy hogy te lehet észre sem vetted, ez kb végtelen hatalmat ad a vb kezébe, csoda hát ha sokan élnek a szemhunyás lehetőségével hogy egy padkázás miatt ne legyenek megalázva?
Hozzáteszem mondta az oktatóm, hogy volt már hogy a vb visszaadta a pénzt hogy sajnálja de ezt a hibát nem bírja el a képe, van az a súlyos eset amikor már a pénz sem mindenható.
2023. aug. 28. 22:22
Az meg se forduljon a fejedben hogy lefizeted a vizsgabiztost, ha esetleg mégis akkor előtte kérdezd meg az oktatódat ő tudja hogy melyik vizsgabiztos milyen. De nagyon kellemetlen lesz ha esetleg le csesz a lábadról hogy hogy fordult meg ilyen a fejedben :D Amúgy erre nem nagyon lehet felkészülni. Én pont két hete buktam meg, az volt a bukás oka hogy az utolsó 10 percben kanyarodtam ki egy parkolóból jobbra, ahonnan egyből egy jobbra kanyarodó sávba érkeztem, csak az index vissza kattant ahogy egyenesbe szedtem a kormányt és nem raktam ki újra más hibám nem is volt de ez azonnali bukás. Úgyhogy erre nem lehet felkészülni oda kell figyelni és kész. A másik meg az hogy ha meg akarnak buktatni úgyis meg fognak….
2023. aug. 30. 06:47
33/37 A kérdező kommentje:
Nem áll szándékomban fizetni. Nem lehetetlen levizsgázni pénz nélkül. Igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni ahhoz, hogy sikeres vizsgát tegyek magamtól. Remélem, hogy az izgalom el fog múlni az első pár percben. Csak attól tartok kicsit, hogy középre ül a vb és ahányszor csak a tükörbe nézek szembe kell vele is néznem. Az zavarba hozhat és nem tudok úgy figyelni.
Az izgalom nekem el múlott már a féktesztnél :D és igen azt valóban szeretik a vb-k ha sűrűn nézel a tükrökbe
2023. aug. 30. 12:11
35/37 A kérdező kommentje:
Igen, csak nem mindegy, h alig látom a középső tükörbe nézve, vagy premier plánba ott a feje :D
Na végül mi lett? Tudtatok időpontot kérni? Nekem elvileg már aug. 14.-én meg kérte az oktatóm az időpontot de azóta sincs semmi hír
2023. szept. 4. 21:09
37/37 A kérdező kommentje:
Ma megyek órára, úgyh mára csúszott a tegnapról. Remélem, hogy sikerül kérni, mert már nagyon belefáradtam ebbe az örökös rohanásba.
Kapcsolódó kérdések: