Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Forgalmi vizsga tippeket...

Forgalmi vizsga tippeket tudnátok adni?

Figyelt kérdés
Nem most fogok vizsgázni. Negyedikén tudunk csak időpontot kérni, az oktató szerint 7-8-án már vizsgázok. Hogy tudok felkészülni? Tippek, tanácsok?

2023. aug. 26. 15:39
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

#20: Miért hazudna? Az enyémnek ez a gyakorlata, a tiédnek meg az. Az egyik az egyik központban vizsgáztat, a másik meg a másikban.

Mondjuk az más kérdés, hogy 80 óra sem kell mindenkinek az oktatóm is mondta hogy azért csak a kilométerrel mert nem kell mindenkinek 60 óra amennyi alatt ez teljesíthető. A jó oktató felméri a tanulóját és a haladása alapján belövi mikor mehet vizsgázni, az az oktató meg aki ennyit (80 rengeteg) ráerőszakol mindenkire az szimplán lehúz. Én pl nem tudom mi a fenét csináltam volna +25 órában, amikor már 55 órával hibapont nélkül vezettem és csont nélkül hajtottam végre a manővereket.

Mondjuk volt olyan tanítványa aki már közel 80-at vezetett és be is ült mögém pluszban jegyzetelni elég gyakran, az oktatóm szerint nagyon nem volt érzéke a dologhoz szegénynek de igyekezett felkarolni, a saját szememmel is láttam hogy parkolásnál még 70+ órával is lefulladt meg bénázott, teljesen máshogy kezelt mindkettőnket, nem sablon alapján.

2023. aug. 27. 12:37
 22/37 anonim ***** válasza:

Tekintve hogy a vizsgabiztosok egész Pesten mozognak, nem egy tanpályára vannak beosztva, ez elég gyenge érvelés.

Ha valakit újpesten nem lehet megkenni, akkor csepelen se.

2023. aug. 27. 13:14
 23/37 anonim ***** válasza:
Hát ahol én vizsgáztam ott volt alapjáraton 2 (!) vizsgabiztos akit nem lehetett megkenni, de rendben, biztos csak oda tömörültek és máshol amúgy nem fogadják el. Én pl olyannál vizsgáztam akit az oktatóm előtte sosem látott, teljesen új beugrós biztos volt, mégis be merte kockáztatni az oktatóm (mert nagy esély van rá hogy sikerrel jár) és láss csodát, elfogadta :))))
2023. aug. 27. 13:56
 24/37 anonim ***** válasza:
Amikor én vizsgáztam, az oktató javasolta, hogy vegyek még plusz órákat. Cserébe vizsgán az oktató terelte a vizsgabiztos figyelmét. Az útvonal az egyik házhoz volt ahová horgászcsaliért mentünk. 🙂 De a legfontosabb a gyakorlás!
2023. aug. 28. 08:56
 25/37 anonim ***** válasza:
Én is taxiztattam a biztost, megálltunk itt-ott ahol dolga akadt 🤣
2023. aug. 28. 11:26
 26/37 A kérdező kommentje:
Remélem szerencsém lesz nekem is a vizsgabiztossal. Ma is voltam vezetni és jól ment. Màr nagyon várom a vizsgát.
2023. aug. 28. 12:00
 27/37 anonim ***** válasza:

2023-ban Budapesten azért még akadnak bőven lefizethető VB-k :)

mondjuk már annyit változott a helyzet, hogy ha nem fizeted le őket, akkor direkt azért nem buktatnak meg.

2023. aug. 28. 16:29
 28/37 anonim ***** válasza:
Nem buktat meg csak úgy a jófejebb fajta, ha beleférsz a kvótába, mert van egy szám ahány tanulót átengedhetnek egy nap, ha ez megvan, akkor a többieknek lefőtt a kávé, bárhogy teljesítenek. A legjobb ha kora reggelre kapsz időpontot, akkor még tiszta a lap.
2023. aug. 28. 18:00
 29/37 A kérdező kommentje:
Nem is tudtam, hogy van egy napi limit :O akkor bizony jó lenne reggel vizsgázni, már csak azért is, mert nem parázom szét magam napközben addig.
2023. aug. 28. 20:03
 30/37 anonim ***** válasza:

Ez a napi limit is pont ugyanolyan urban legend, mint az, hogy akkor buktat meg, ha nem fizetsz.

Mert mindenkinek van egy ismerőse, aki...

Én is most megyek vizsgázni, nekem is van ismerősöm, aki mondja nagy mellénnyel, hogy ő volt a kvóta.

Meg olyan is (nem egy), hogy azért bukott meg, mert nem fizetett.

Az oktatóm meg azt mondja, hogy a délután hármas vizsgán is átmennek a tanulói.

Meg azt is, hogy az elmúlt egy évben egy olyan eset volt, ami szerinte se volt jogos. Minden más esetben okkal buktatott a vizsgabiztos - akkor is, ha a tanuló lelkiismeretének könnyebb őket szidni.

Én szívesebben hiszek ennek, mert az azt jelenti, hogy a megfelelő felkészüléssel át fogok menni, és nem pofaviziten múlik.

2023. aug. 28. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!