Forgalmi vizsga tippeket tudnátok adni?
#20: Miért hazudna? Az enyémnek ez a gyakorlata, a tiédnek meg az. Az egyik az egyik központban vizsgáztat, a másik meg a másikban.
Mondjuk az más kérdés, hogy 80 óra sem kell mindenkinek az oktatóm is mondta hogy azért csak a kilométerrel mert nem kell mindenkinek 60 óra amennyi alatt ez teljesíthető. A jó oktató felméri a tanulóját és a haladása alapján belövi mikor mehet vizsgázni, az az oktató meg aki ennyit (80 rengeteg) ráerőszakol mindenkire az szimplán lehúz. Én pl nem tudom mi a fenét csináltam volna +25 órában, amikor már 55 órával hibapont nélkül vezettem és csont nélkül hajtottam végre a manővereket.
Mondjuk volt olyan tanítványa aki már közel 80-at vezetett és be is ült mögém pluszban jegyzetelni elég gyakran, az oktatóm szerint nagyon nem volt érzéke a dologhoz szegénynek de igyekezett felkarolni, a saját szememmel is láttam hogy parkolásnál még 70+ órával is lefulladt meg bénázott, teljesen máshogy kezelt mindkettőnket, nem sablon alapján.
Tekintve hogy a vizsgabiztosok egész Pesten mozognak, nem egy tanpályára vannak beosztva, ez elég gyenge érvelés.
Ha valakit újpesten nem lehet megkenni, akkor csepelen se.
2023-ban Budapesten azért még akadnak bőven lefizethető VB-k :)
mondjuk már annyit változott a helyzet, hogy ha nem fizeted le őket, akkor direkt azért nem buktatnak meg.
Ez a napi limit is pont ugyanolyan urban legend, mint az, hogy akkor buktat meg, ha nem fizetsz.
Mert mindenkinek van egy ismerőse, aki...
Én is most megyek vizsgázni, nekem is van ismerősöm, aki mondja nagy mellénnyel, hogy ő volt a kvóta.
Meg olyan is (nem egy), hogy azért bukott meg, mert nem fizetett.
Az oktatóm meg azt mondja, hogy a délután hármas vizsgán is átmennek a tanulói.
Meg azt is, hogy az elmúlt egy évben egy olyan eset volt, ami szerinte se volt jogos. Minden más esetben okkal buktatott a vizsgabiztos - akkor is, ha a tanuló lelkiismeretének könnyebb őket szidni.
Én szívesebben hiszek ennek, mert az azt jelenti, hogy a megfelelő felkészüléssel át fogok menni, és nem pofaviziten múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!