Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Forgalmi vizsga tippeket...

Forgalmi vizsga tippeket tudnátok adni?

Figyelt kérdés
Nem most fogok vizsgázni. Negyedikén tudunk csak időpontot kérni, az oktató szerint 7-8-án már vizsgázok. Hogy tudok felkészülni? Tippek, tanácsok?

2023. aug. 26. 15:39
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
24%

Még azt mondja, hogy a TAPASZTALATAI. :DDDDD Mégis milyen tapasztalatok ezek?

Egyetlen egy tapasztalatod lehet maximum, a sajátod. Bár őszintén szólva kétlem, hogy van saját tapasztalatod. De ha van, az akkor is csak egy, több nincs. Senki nem fizet manapság, mégis átmennek. Nincs már ilyen. Nem 1980-at írunk. Kizárólag azok híresztelik ezt a lefizetéses dolgot, akik képtelenek megtanulni vezetni és folyton megbuknak. Mai világban persze senkinek nincs önkritikája, szóval rögtön megy a "köcsög vizsgabiztos", pedig egyszerűen csak te vagy balfasz.

Amúgy köszönöm, jól esik hogy aggódsz miattam, de ne fáradj, mert jópár évvel elkéstél, már rég megvan. És képzeld csak, kenőpénz nélkül, ahogy MINDENKI más is, mert én/mi nem vagyunk ilyen hisztis kétbalkezes faszok.

2023. aug. 27. 02:19
 12/37 anonim ***** válasza:
Szinte mindenki fizet, mindenhol. Nem kell ez a szánalmas naívkodás.
2023. aug. 27. 08:04
 13/37 anonim ***** válasza:
De hol mindenhol fizetnek, ha az oktató mondja azt, hogy már nem lehet fizetni?
2023. aug. 27. 10:19
 14/37 anonim ***** válasza:
De lehet.
2023. aug. 27. 10:21
 15/37 anonim ***** válasza:
Hol?
2023. aug. 27. 10:28
 16/37 anonim ***** válasza:
Bárhol, mindenhol.
2023. aug. 27. 10:34
 17/37 anonim ***** válasza:
Magyarul nem tudsz konkrétumot mondani, csak mantrázod a betanult dolgokat a konkrét tények ellenében is. 🤷‍♀️
2023. aug. 27. 11:02
 18/37 anonim ***** válasza:

11: nem feltétlenül a sajátom, de a családtagjaimé, a barátaimé, mindenki csak akkor ment át amikor fizetett, én sem értem itt soha ezt a jaj hagyjuk már mentalitást ugyanis ez a mai valóság! Budapesten legalábbis ha nem fizetsz, nem mész át és pont. Majd mielőtt már PÁV-ra küldenének, lehet hogy megkegyelmeznek rajtad. Minden ismerősöm fizetett végül, volt aki nehezen adta be a derekát de sokadjára már azt mondta hogy nem akar még egy kudarcélményt feldolgozni. Volt aki egy próbát tett, aztán fizetett, de a végén a többség fizet, van aki be sem vallja. Persze a szemellenzőt mindenki viselheti nyugodtan.

Én elsőre fizettem, nem vagyok szívbajos és nem szeretem vesztegetni az időmet felesleges körökre. Mondjuk nem is 30 óra után rohantam vizsgázni, hanem becsülettel gyakoroltam majdnem 60 órát, annyit, amennyi alatt már kicsi hibáim sem nagyon voltak.

Persze némi (ön)kritika nem árt, rengeteg szerencsétlen van, de az én oktatóm konkrétan megmondta, hogy ha nagyon erőszakoskodnak hogy mennének vizsgára miközben nem tartanak ott, akkor nekik azt szokta kamuzni, hogy nem lehet fizetni mert nem engedné őket nyugodt szívvel forgalomba :D

2023. aug. 27. 11:51
 19/37 anonim ***** válasza:
#17: De tudok
2023. aug. 27. 12:13
 20/37 anonim ***** válasza:

"Persze némi (ön)kritika nem árt, rengeteg szerencsétlen van, de az én oktatóm konkrétan megmondta, hogy ha nagyon erőszakoskodnak hogy mennének vizsgára miközben nem tartanak ott, akkor nekik azt szokta kamuzni, hogy nem lehet fizetni mert nem engedné őket nyugodt szívvel forgalomba :D"

Cirka 80 óra után megyek vizsgázni, ahogy az oktatómnál a tanulók mindegyike, ő nem híve annak, hogy 30 óra, és irány a vizsga, inkább megtanít rendesen vezetni.

Mégis azt mondja, hogy nem lehet fizetni, mert sok ügy volt belőle, mert már nem jellemző.

Pesten.

Akkor most az oktató hazudik szerinted?

2023. aug. 27. 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!