Ha ketten megyünk egy E-rolleren megbüntethet a rendőr?
#19 De az mégis más. Ott kell nálad lennie forgalminak, egyebeknek, és ott azért rendesen figyel a rendőr is. Illetve kell egy kis tudás is, hogy el tudj vele indulni. Egy rollert meg akár a 12 éves Jancsika is fel tud oldani az anyukája bankkártyájával meg a Fortniteozós telefonjával, onnantól meg uccu neki mehet szlalomozni az emberek közé, aztán be a kocsikhoz, árkon bokron, parkolón át. Hupsz megcsúszott, betörte egy autó ablakát. Sebaj nem látta senki, de nem is lényeg, mert azt a tenyérnyi azonosítót úgysem tudja senki elolvasni. Elhúz, majd két utcával arrébb véget ér a kaland, majd jövőhéten folytatjuk.
Később Ernő meglátja, hogy az autója ablaka be van törve. Ki látta, hogy mi történt? "Én láttam, de nem tudtam elolvasni az azonosítót." Kapja válasznak. Meglát egy térfigyelőkamerát. Idővel a rendőrség megnézi a felvételt. Egy gyerek volt, egy rollerrel, de így nem tudjuk megmondani, ki az. Elindítunk egy nyomozást. Ernő aznap szomorúan megy haza, egy törött ablakkal, törött szívvel, és otthon vár, hogy hátha mégis előkerül az a garázda kölyök, aki ezt tette. A Lime, a sok roller közül, azonosító hiányában nem tudja megmondani, hogy ki volt a tettes.
Egy hét múlva Jancsika megjelenik az elektromos rollerével a város legforgalmasabb útján, és mormogja "Itt az idő versenyezni".
#20 A Miskolci Tierhez nem kell jogsi. A Szolnokit két éve kipróbáltam, az is csak kártyát kért. Egy ottani barátom is járt vele, pedig nincs jogsija.
#21 Köszi, így már értem.
#22 Gps alapján szerintem meg lehet találni, az illetőt. Nem tudom, hogy a Lime mennyire veszi komolyan ezeket a dolgokat.
Kérdező: Semmiképp ne menjél senkivel ketten egy rolleren. Az e-roller egyszemélyes, baromi veszélyes rajta ketten utazni. Én mindig tök frusztrált leszek, ha ilyet látok és (tudom nem szép tőlem) azt kívánom, essenek el, csak annaiyra, hogy kicsit megüssés, lehorzsolják magukt, hátha akkor tanulnak az esetből. Amitől meg még jobban feláll a szőr a hátamon, az amikor azt látom, hogy a hülye barom szülő a gyerekét utaztatja e-rolleren!
#9: Honnan tudod? Mint kicsit fentebb írtam, bőven van aki rollerrel viszi a gyerekét ide-oda!
#27.. Kedves kérdező!
Mitől veszélyesebb? Jó néhány videót, YT-t tudok mutatni, ahol a kis kerék nagy gödörbe került, roller megállt, emberünk át a kormányon, aztán valahogy földet ért.
Na most képzeld el ugyanezt 2 személlyel! Ki esik kire?
Ha ez szerinted nem veszélyesebb, akkor nem vagy normális, csak csökönyösen minden érv nélkül vitatkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!