Miért lett ilyen nagy divat levidózni, ha valaki bénázik?
Figyelt kérdés
Most nem a nagyon veszélyes dolgokról beszélek, hanem pl. egy béna parkolást levidóz valaki, majd a facebook együtt köpködi komment szekcióban, hogy milyen béna az illető, és adja vissza a jogsiját. Tényleg mindenki ennyire jól vezet? Én sosem mernék másokat így levideózni, mert én is bénázhatok akármikor2023. júl. 27. 15:03
1/7 anonim válasza:
Az ember már csak ilyen, de ezek döntő többsége nem az apró bénázásokról szól. Csak ötletszerűen, ahogy eszembe jut: budai alsó rakpart, tök üres. Egy nőnek több mint 7 percébe (!) telt egy megfordulás, amit mások egy íven teljesítettek. Aztán az olyan párhuzamos parkolások, ahol a szabad hely rövidebb, mint az autó, de hosszú percekig erőlteti, és közben összetöri az autókat. De nem adja fel ám! meg amikor egy aprócska autóval nem tud beállni/kiállni akkor helyen, ahol elférne három merci.
2/7 anonim válasza:
Nem nagy divat, csak te léptél be olyan csoportba.
3/7 Koaxk Ábel válasza:
Ahogy az #1-es írja, többnyire az extrém durván bénázó videók kerülnek napvilágra ilyen témakörben.
Ami viszont engem elszomorít, hogy emberek előbb kapják elő a telefonjukat, hogy valami durvát levideózzanak, és legyen az bénázás, baleset, vagy egyenesen katasztrófa, mint, hogy egy percig is elgondolkozzanak, tudnak e bármit is segíteni.
4/7 anonim válasza:
Nem most lett divat.
Amióta vannak olcsó videórögzítésre alkalmas készülékek, azóta általános dolog.
Lehet, hogy rákattintottál egy ilyenre és azóta tolja neked az ilyen tartalmakat a facebook, youtube stb.
5/7 anonim válasza:
Sokan azt hiszik hogy nagy ászok, hát én beültetném őket forgózsámolyos pótkocsival 90fokban tolatni, akkor megtudnák milyen "bénázni"...
6/7 anonim válasza:
5
Oszt kit érdekel a "kamiony"? :P Senkit, csak a kamionosok egymás közötti versengéséről szól meg hogy kinek van jobban kivilágítva a gyerekes játékszere.
7/7 anonim válasza:
Hát nem a bénázók repesztenek az Árpád hídon 170-nel, az is biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!