Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hátsó ablakmosóval büntetni...

Hátsó ablakmosóval büntetni korrekt?

Figyelt kérdés
Kisautóval vagyok, időnként előfordul, hogy belejönnek a eggembe. Jobbratartó vagyok, de ez nem mindig megoldható azonnal. Fékezni nem akarok, büntethetek hátsó ablakmosóval?
2023. júl. 17. 16:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
27%

#2 ki verne meg bárkit is?

Én már erre hajtok 5 éve....

De a bátor nyulak nem mernek kiszálni, csak miután jól megnézték ki van a másik autóba.

2023. júl. 17. 19:26
 12/19 anonim ***** válasza:
70%
És ezen amúgy mi a büntetés kérdező? Max spórol az ablakmosón.
2023. júl. 17. 20:34
 13/19 anonim ***** válasza:
24%
Kérdezőnek igaza van. Egy potenciális gyilkos aki közel megy a másik seggébe. Én élni akarok, én ködlámpázok illetve motorfékkel lassítok ilyenkor.
2023. júl. 18. 19:51
 14/19 anonim ***** válasza:
33%
#13: nincs igaza. Az ablakmosózás és a ködlámpázás is egyértelműen csak provokáció. Ezzel csak azt éred el, hogy az idegbeteg elméje még jobban elborul és vagy még közelebb jön vagy miután megelőzött befékez előtted.
2023. júl. 19. 04:14
 15/19 anonim ***** válasza:
43%
14es akkor mit kéne tennem? Várjam míg meg kinyír engem?
2023. júl. 19. 05:44
 16/19 anonim ***** válasza:
44%
#15 Igazad van, legjobb ha szándékosan felbőszíted és akkor biztos, hogy ki akar majd nyírni... :D
2023. júl. 19. 05:53
 17/19 anonim ***** válasza:
63%

16

Vagy ha sok embernek megjön az esze, és az illető gyakran tapasztal ellenintézkedést, akkor már nem lesz neki akkora a sikerélmény, és visszavesz.

Egyértelműen a hozzád hasonló birkák miatt csinálja, mert szereti, ha lealázkodnak előtte a csicskák. Ha nem lennének birkák, akkor nem csinálná, mert nem élvezné, ha szopatják.

2023. júl. 19. 06:30
 18/19 bazaltkaroly ***** válasza:

Én nem tenném. Benne van a pakliban, hogy mikor ráengeded az ablakmosód, és ő pont akkor csúszik beléd, vagy másba, akkor arra fog hivatkozni, hogy te rontottad el a látásviszonyát, ez meg elég magas labda, ha jogi útra kerül a dolog.

A legjobb, ha betartod a #9-es tanácsát, és lassítasz, DE CSAK MOTORFÉKKEL. Akkor nem foghatja rá, hogy büntető fékezel, és ha bejön a baj, akkor ő lesz a hibás. Aztán ha ennyire siet, úgyis ki fog előzni, onnan meg már nem a te bajod.

Extra óvatosságból, vegyél egy elől, és hátulra felszerelhető kamerát, ami felveszi, hogy mit csinál, és ha nagyon házmester akarsz lenni, akkor a videó alapján tehetsz feljelentést, de nem hiszem, hogy ennyire komoly lenne az ügy. Inkább engedd el.

2023. júl. 20. 10:40
 19/19 anonim ***** válasza:
Kamera elöl-hátul, alap legyen. És írj akamera mellé egy matricát is, hogy BPautósok fan club.
2023. júl. 20. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!