Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hátsó ablakmosóval büntetni...

Hátsó ablakmosóval büntetni korrekt?

Figyelt kérdés
Kisautóval vagyok, időnként előfordul, hogy belejönnek a eggembe. Jobbratartó vagyok, de ez nem mindig megoldható azonnal. Fékezni nem akarok, büntethetek hátsó ablakmosóval?
2023. júl. 17. 16:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Frankó ötlet egy eleve agresszív vezetőt továbbhergelni.
2023. júl. 17. 16:31
 2/19 anonim ***** válasza:
62%
Amíg nem vernek meg, addig csinálhatod. De a jogsit vissza kellene adnod, ha ilyen vagy.
2023. júl. 17. 16:32
 3/19 anonim ***** válasza:
97%

Nem elég, hogy tovább hergeled, de még az ablakát is lemosod neki ingyen.

HÁT EBBŐL MAJD JÓL MEGTANULJA!!!!!!!!

2023. júl. 17. 16:44
 4/19 anonim ***** válasza:
97%

Ez aztán a nagy büntetés. Vajon mit fog ebből leszűrni a mögötted közlekedő?

"Ni má' azt sem tudja mit hogyan kell használni, most épp a hátsó abalkmosót nyomta be a parasztja"

Ja, nagyon nagy büntetés....

2023. júl. 17. 16:49
 5/19 A kérdező kommentje:

jaja, szerintem is ez lenne..

viszont az nagyon zavar, hogy belejönnek 10 cm-re és ha véletlenül megtol, akkor én halok meg. Pl amikor lehúzódok jobbra, már egyből nyom egy parkettát és ha nem húzódok ki elég gyorsan, akkor meglökheti a lököst és felborít. Van egy nagyobb autóm is, azzal nincsenek ilyen élményeim..

2023. júl. 17. 16:53
 6/19 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem bármilyen esetről van szó, nincsen értelme tovább hergelni.

Én ha jönnek mögöttem akkor taposom a gázt, pl. pályán ha már 140-ig gyorsítasz akkor nagy valószínűséggel megnyugszanak, míg ha 100-al előzöd a kamiont akkor nyilván nem fognak örülni.

Én adott esetben vészvillogóval villantok egyet visszahúzódás után, megköszönve a türelmét aztán így még soha nem kötött belém senki.

2023. júl. 17. 16:54
 7/19 A kérdező kommentje:

"De a jogsit vissza kellene adnod, ha ilyen vagy."

azért fura egy világot élünk. Ő veszélyeztet és nekem kéne visszaadnom a jogsit. Meg ugye úgy értetted, hogy amíg meg nem verem, addig csinálhatom. Valamiért a nagy autóhoz nagy, erős embert, a kis autóhoz meg kis, gyenge embert társítanak..

2023. júl. 17. 16:57
 8/19 anonim ***** válasza:
48%
Te nagyon nem tudod túltenni magad ezen a témán úgy látom :D
2023. júl. 17. 16:59
 9/19 anonim ***** válasza:
48%

Nincs mást tenni, ha ő megválasztja a követési távolságot, te megválasztod azt a sebességet, ahol ez a távolság még nem életveszélyes. Nem ismerlek, de feltehetőleg többet ér a te életed, mint a mögötted haladóé. Inkább te szopasd őt, mint hogy meghalj.

Nem kell nagyon fékezni, csak lejjebb veszed a lábad a gázról. Ha rákényszerít, 20-ra is lehet lassulni.

Azért van ilyen sok tolós barom, mert az emberek sajnos nem állnak ki magukért, a rendőröket meg abszolút nem érdeklik a veszélyesen vezetők. Úgyhogy ezek ahhoz vannak szokva, hogy ha erőszakosan tolják az embereket, akkor azok behúzzák a farkukat, és félresunnyognak. Csak úgy lehetne őket leszoktatni, ha nem lenne gyakori a sikerélmény, mert a pozitív visszacsatolás miatt egyre durvábbak lesznek.

2023. júl. 17. 17:33
 10/19 anonim ***** válasza:
47%
Töltsd fel csapvízzel az ablakmosó tartályt, aztán ilyenkor ürítsd ki rá mindig a tartályt, abból tanul.
2023. júl. 17. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!