Miért nyomják az autósok az ablakmosót, ha motoros van mögöttük?
A két kezed nem elég?
Miattad (is) van rossz képe a motorosokról az embereknek!
Ez nem álláspont kérdése! A haveromat leköpködte az előtte haladó autós az M7-en! Kajakra kiköpködött az ablakon!
Amikor pedig tükörtörés után félre lett állítva, azt mondta, hogy egyszerűen irigy a motorosokra, ezért csinálta!
Na erre varjál gombot!
Majd ha veled packázna valami ráérős gyíkagyú idióta kiváncsi lennék, mit tennél.
Ez a "rossz kép" dolog érdekes, mert úgy a motoron mint az autóban emberek ülnek.
Akkor ez most előítélet?
Nekem Azzal az emberrel van bajom, aki szándékosan ingerli a másikat a közlekedésben, ami egyébként is stresszes!
Akinek előítéletei vannak, nos őket nagyon sajnálom.
Azt gondoltam, hátha bevállalja valaki, és megtudhatom, hogy ez mire jó? Jobb lesz tőle a napja?
Mert számomra elég megalázó!
A kiköpködős autós nem képezi a kérdésed részét. Marhák vannak mindenhol. De akinek a verekedés lenne a reakciója erre, az alkalmatlan arra, hogy emberek között éljen. Ha te annyival különbnek érzed magad, akkor az ilyent fel sem veszed. Fogyatékos szegény. Kész ennyi.
Ablakmosás: céltalan, de ha satuzna, akkor rosszabbul járnál. Ablakmosóval jelzi, hogy a nyakán lógsz.
Igazad van! Ha satuzna az már szándékos veszélyeztetés....
Így sokkal jobban járok...
Ez egy lehetséges válasz elsőként tőled, tehát túl közel mentem...
itt a nagyfaluban is látni, hogy a szélső sávban lassúzó szerelőkocsi spricnije a járda felé hord...aztán ha jön egy csjszi, azt boldogan lespricceli a magát jópofának tartó sofőr(úr)
nem csak motorosokat spriccelnek le, hanem bárkit, aki mögöttük megy...és jókat röhögnek...
nyár van, buli, röhögés...ha a lespriccelt erősebb, vagy többen vannak, akkor szopás..
Ne hallgassatok rá, az ilyen motoros egy troll vagy egy hülye.
Előttem is sokat használták az ablakmosót, nem értem ez miért zavaró. Maximum akkor baj hogyha fent a plexi, de 40 fölött én már csukom, repült már be pár darázs a bukómba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!