Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mi a teendő, ha nem tudok...

Mi a teendő, ha nem tudok biztonságosan kikanyarodni balra, de a mögöttem jövő már nyomja a dudát, hogy menjek?

Figyelt kérdés
Útkereszteződésben alárendelt útról kifordulva.
2023. júl. 8. 08:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
72%
Elakadásjelzőt bekapcsolni :D
2023. júl. 8. 21:38
 22/25 Alex Fly ***** válasza:
92%
Mivel ismerem a KRESZ hangjelzésről szóló pontját és feltételezem, hogy ezzel az emberünk is így van, ezért komolyan veszem a figyelmeztetést és először is megkeresem, mi az a közvetlen balesetveszélyt okozó körülmény, amelyet ő észlelt és a tudomásomra akart hozni. És miután alaposan meggyőződtem róla, akkor ennek megfelelően cselekszem; ha már 100%-ban biztos vagyok benne, hogy veszélytelenül megtehetem, akkor megyek tovább és megköszönöm az illetőnek a figyelmeztetést...
2023. júl. 8. 21:58
 23/25 anonim ***** válasza:
68%
Azaz, előbb tanulóvezetősen megugrasztani a kocsit, leállítani, majd benyomni az elakadásjelzőt. Villog hármnat, kikapcsolni, kicsit előbbre csorogni.
2023. júl. 8. 23:19
 24/25 anonim ***** válasza:
69%

Kiszállni, megkérni, hogy cseréljünk helyet: azaz ő kezdje el a kimentelt.

Ha nem képes ő sem fél percen belül kihajani, akkor 1000-el ledudálni, osztan mondani neki, hogy: "Na látod!":

2023. júl. 9. 09:55
 25/25 anonim ***** válasza:
84%
Cseréljünk! Maga álljon ki, én meg addig nyomom a dudáját.
2023. júl. 10. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!