Ebben a parkolóban ugye nem érvényes a jobbkéz szabály, mert felfestés van, de útjelző táblák nélkül?
Ebben a Kaufland parkolóban, gyakran vannak koccanások, mert sokak szerint nem érvényes a jobbkéz szabály, mert van felfestés, ami megállásra kényszeríti a szaggatott vonalhoz érve aki ki akar kanyarodni az egyenes útra ahol éppen a pici Volkswagen Polo megy.
Szerintem csak akkor lenne itt érvényes a jobbkéz szabály, ha felfestés sem lenne.
10
Ha Dojcslandban csóroskodsz, akkor minek zavarsz bele, hogy mit kérdezek te buta?
Remélem már alszol fáradtan, mert jól megdolgoztattak ott téged feketén.
Vannak országok, ahol az útburkolati jel önmagában is jelezhet elsőbbségadási kötelezettséget.
A szlovák szabályokat nem ismerem. Gondolom van "szlovák KRESZ", azt kéne áttúrnod, hogy mit ír erről.
Jól értem, az a kérdés lényege, hogy mi lenne az eljárás, ha ez a parkoló Magyarországon lenne, és a magyar KRESZ lenne érvényben? Akkor jobbkezes lenne, mert a csík az úttest szélét jelző vonal jelzése, tehát nem szabályoz semmilyen elsőbbséget.
De hát a szlovák jogszabályt itt elég kevesen ismerik, Szlovákiában akár még jobbkezes is lehet. Vagy balkezes, én igazából azt se tudom, hogy ott jobbkézszabály van vagy balkézszabály.
Itt már nem is a kérdésen agyaltok, hanem egyből a gyűlöletről.
Elég szomorú hogy Magyarország oda jutott, hogy a magyar a magyart gyűlöli.
Bár igazából nem tehettek róla, mert ezt tette veletek a nagyfőnitek és nem tudtok neki beolvasni, így egymást nyúzzátok.
Gratulálok, csak így tovább, ezzel is előrébb halad Magyarország, gyönyörű reklám ez a mentalitás!
Jah, mi az a Magyarország?? Már régen nem létezik!
Befejeztem!
Hm, érdekes, nekem úgy tűnik, pont te vagy az, aki ezt az egészet elkezdte.
Élsz egy Szlovákia nevű helyen, az ottani szabályok szerint, majd felteszel erről a helyről és ezekről a szabályokról egy kérdést egy olyan országban, egy olyan weboldalon, aminek gyakorlatilag semmi köze ahhoz a Szlovákia nevű helyhez, sem annak szabályaihoz.
Mindezt megtetézed azzal, hogy még meg sem említed, hogy hé, figyeljetek, ez külföld ám!
Mintha teljesen természetes lenne, hogy mi itt Magyarisztánban felismerjük Szlovákiát, ismerjük az ottani szabályokat.
He?
Aztán még te vagy felháborodva.
17
Aztán pedig átjöttök Szlovákiába és bumm, csináltok egy jó kis balesetet egy ilyen parkolóban, mert nem vagytok tisztában az EU KRESZ szabályaival, mert ugye ti is az EU-ban vagytok, hahó!
Ugyanilyen parkoló helyzetek vannak Ausztriában, Németországban stb.
Úgy néztek erre a helyzetre mint borjú az új kapura!
Tényleg ez már nevetséges ez a hozzáállás amit műveltek, de komolyan.
Lehet tovább kiforgatni a szavakat, de nélkülem.
Megint általánosítasz, megint lenézel mindenkit, minden magyart.
Tényleg nem szégyelled magad?
Tényleg nem látod, mennyire gusztustalanul viselkedsz?
Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy az EU-n belül gyakorlatilag minden országban mások a szabályok. Persze ezt nyilván tudod, és csak pökhendiségből hazudsz megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!