Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Veszélyes itt kikerülni a...

Veszélyes itt kikerülni a megállóban álló buszt?

Figyelt kérdés

4 27

[link]

2023. júl. 7. 12:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%
#6 vagyok, ugyanazt írtam kb amit a 7es erre én le vagyok pontozva míg a 7es fel van.
2023. júl. 8. 01:24
 12/20 Alex Fly ***** válasza:
36%
Minek? Jó esetben nyersz pár másodpercet; rossz esetben megölhetsz valakit... Megéri?
2023. júl. 8. 06:49
 13/20 anonim ***** válasza:
49%
#12 Ne dramatizáld már túl. 20al kikerülöd, senkit nem ölsz meg.
2023. júl. 8. 07:34
 14/20 anonim ***** válasza:
74%
Tényleg nem kell túldramatizálni egyébként, túl sokat vitatkozni sem érdemes, mert szituációfüggő, nem mindegy, hogy nyári szünetben a 11:08-es busz-t kerülnéd, vagy a szeptember közepén a suli elé hét harminckor beálló busz mögé érkezel.
2023. júl. 8. 09:22
 15/20 anonim ***** válasza:
44%

#14 Nem autista vagyok, simán csak egy normális közlekedő aki józan ésszel mérlegel és adott esetben úgy értékeli, hogy a manőver nem ér annyit, hogy belekezdjen.

Itt egyszerre van kanyar, ahol jöhet valaki mint a barom, ezért sietned kellene, de közben nem siethetsz mert figyelned kell a gyalogosokra is.

Az autópályás szöveget meg teljesen felesleges volt ide okádnod, tekintve, hogy nem ugyanarról a szituációról és feltételekről beszélünk.

2023. júl. 8. 10:43
 16/20 anonim ***** válasza:
41%

15

Hol van még ott a kanyar, messze van. Nem kell egyből bekakálnod.

Az ilyenek miatt alakul ki a dugó.

2023. júl. 8. 15:57
 17/20 anonim ***** válasza:
61%
#16 Ott kanyar, ha nem látod akkor vak vagy, vagy agyhalott. Nem az ilyenek miatt vannak dugók, hanem a balesetező retkek miatt.
2023. júl. 9. 10:24
 18/20 anonim ***** válasza:
44%
Amúgy nyilván sokat elmond a gyakori balkáni színvonaláról, hogy az van lepontozva aki képes megvárni amíg elindul a busz és természetes dolog türelmetlen agyhalottnak lenni... ;)
2023. júl. 9. 10:25
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
#17 ha ettől a kanyartól megijedsz, akkor még nem láttál tényleg beláthatatlan kanyart.
2023. júl. 9. 14:11
 20/20 A kérdező kommentje:
Rendszeresen erre járok, nem szoktam kikerülni. Egyszer próbaképpen hajnalban vasárnap szinte teljesen üres buszt kikerültem, leszállók nem voltak. tényleg amolyan próbaképpen, hogy megítélhessem mennyire veszélyes. Hát alapvetően tényleg aza baj, hogy pont vissza tudtam sorolni a busz elé mert jöttek szemből. Ha gyalogos is van akkor cumi van, viszont átlagosan kiszokták kerülni a sofőrök, szóval lehet én vagyok túl óvatos. Volt már, hogy majdnem frontálisan ütköztek itt, de tényleges baleset nem történt soha.
2023. júl. 9. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!