Az minek minősül, ha megelőzöl valakit, utánna meg elveszed a gázt?
Figyelt kérdés
Láttam, hogy van ilyen büntetőfékezés jelenség. De mivan ha megelőzöd, aztán egy idő után nem adsz gáz, viszont NEM IS FÉKEZEL? Max. gyorsítassz egy kicsit, ha utolér. Ennek van neve?2023. júl. 7. 11:36
1/5 anonim válasza:
Igen, van neve. Idiótaságnak hívják.
Azért előzöl meg valakit mert gyorsabban haladsz, nem azért hogy utána mindig felgyorsíts ha utólérnek.
3/5 anonim válasza:
Attól függ, van-e jó okod rá.
Mondjuk kényelmesen megelőzöl valakit egy külön limit nélküli országúton, ahol nem ismered az utat és az előzést befejezve kezdődik egy 60-ra korlátozott szakasz vagy mondjuk egy tanyás rész enyhe kanyarja után a belső íven megjelenik egy kissé eldugott lakott terület kezdete tábla. Ilyen szituban teljesen érthető, hogy lassítasz előzés után .
4/5 anonim válasza:
Én szoktam olyat csinálni, hogy én 95-97-el mennék, aki előttem megy ő 90el megy ami elég ahhoz, hogy utoljérjem így ilyenkor fel gyorsítok, megelőzöm majd visszaengedem a gázt. Ilyenkor egy darabig még szorosan mögöttem van az előzött viszont egy olyan 10 perc után már jókora távolság van közöttünk és ha utazok akár 3-4 órát akkor az az 5-7km/h nekem sokat számít.
5/5 anonim válasza:
Idiotizmusnak. Mint ahogy a másik hasonló jelenség, amikor a pilóta hirtelen észbe kap, miközben előzik, hogy lehetne gyorsabban is menni és elkezd rágyorsítani, amikor már mellette vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!