Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért barom módon közlekedik...

Miért barom módon közlekedik a magyar?

Figyelt kérdés
Aztán meg rinyálnak, hogy sok az igazoltatás, meg a traffi. Maguknak köszönhetik.

#közlekedés #magyar sofőr
2023. júl. 5. 20:19
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Megoldás lehetne:

A rendőrség, közútkezelő, kormány, önkormányzatok bejelentik, hogy "a következő fél évben, egy évben, aktívan figyelni fogjuk a vezetési morált. Amennyiben ebben az időszakban a szabályokat sokan nem tartják be, akkor rengeteg és brutális méretű fekvőrendőr lesz lefektetve."

Aztán amikor ez valóban megtörténik, akkor ne legyen rinyálás, tartották volna be a korlátozásokat, szabályokat. Megvolt adva a lehetőség.

2023. dec. 3. 10:18
 22/27 anonim ***** válasza:
Ez nem megoldás, mert akadályozná pl. a mentőket is. Az én javaslatom jobb. Egy fokozatosan szigorodó, kivételt nem engedő rendszer. Pár kommenttel előbb vázoltam. Lehetne használni a mesterséges intelligenciát is, azt nem lehet lefizetni.
2023. dec. 3. 10:22
 23/27 anonim ***** válasza:

Másokat meg évente igazoltatnak kétszer. Ha meg csak vasárnap vezetsz Bivalybäsznádról Mucsajröcsögére 5 kilométert, leélheted az életed anélkül, hogy megállítanának.

2023. dec. 3. 14:53
 24/27 anonim ***** válasza:

21

Ez aztán a megoldás.

Aki nem tartja be a szabályokat, annak fekvőrendőrök lesznek lefektetve, aki meg betartja, annak nem lesznek fekvőrendőrök.

Így gondoltad?

Mert ha én betartok minden szabályt, akkor miért szopatnak (jelenleg is) azzal, hogy 5-10-re kell csökkentenem a sebességemet, és még így is felborul a csomagtartóban a bevásárlókosár? Meg ha ismeretlen úton véletlenül rámegyek a fekvőrendőrre a kitáblázott 30-cal, akkor hívnom kell az autómentőt? Ilyen alapon az utat fenntartó önkormányzat szopat engem leginkább, nem pedig a keskeny utcában 80-nal száguldozó cigány. Mert az csak dühít, de kárt még soha nem okozott nekem.

Akkor már azt is javasolhatnád, hogy minden egyébtől függetlenül mindenkinek küldjenek ki havonta egy 100 E Ft-os csekket. Akinek még jogosítványa sincs, annak 200 E Ft-osat, mert az meg biztos jogsi nélkül száguldozott.

2023. dec. 3. 16:03
 25/27 anonim ***** válasza:

Naponta vezetek kb 160 kmt.

Kb heti hét nap

2023. dec. 3. 17:57
 26/27 anonim ***** válasza:

24.

Tehetnél egy próba vezetést angol városi utakon. Tele vannak fekvőrendőrrel

2023. dec. 3. 17:59
 27/27 anonim ***** válasza:

26

Nálunk is minden tele van fekvőrendőrrel.

De különben, ha más barom, akkor nekünk is baromnak kell lenni?

Én úgy gondolnám, hogy ha látjuk, hogy valami hülyeségnek bizonyult, akkor nem fokozzuk a hülyeséget, hanem keresünk más megoldást.

Pl. az önkormányzatoknak kellene traffipaxengedélyt adni. Hogy ne lehessen visszaélni semmilyen módon, ezért egy lezárt szerkezet lenne, ami automatikusan továbbítja a felvételeket Szombathelyre, ahogy a rendőrségi szerkezetek is. A kezelésére lehetne hivatalos tanfolyamot végezni.

Így mindenki jól járna, a település (járás) aránylag olcsón jutna jó megoldáshoz, a rendőrség meg 0 emberi erővel tudna büntetni.

2023. dec. 3. 18:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!