Miért barom módon közlekedik a magyar?
Megoldás lehetne:
A rendőrség, közútkezelő, kormány, önkormányzatok bejelentik, hogy "a következő fél évben, egy évben, aktívan figyelni fogjuk a vezetési morált. Amennyiben ebben az időszakban a szabályokat sokan nem tartják be, akkor rengeteg és brutális méretű fekvőrendőr lesz lefektetve."
Aztán amikor ez valóban megtörténik, akkor ne legyen rinyálás, tartották volna be a korlátozásokat, szabályokat. Megvolt adva a lehetőség.
Másokat meg évente igazoltatnak kétszer. Ha meg csak vasárnap vezetsz Bivalybäsznádról Mucsajröcsögére 5 kilométert, leélheted az életed anélkül, hogy megállítanának.
21
Ez aztán a megoldás.
Aki nem tartja be a szabályokat, annak fekvőrendőrök lesznek lefektetve, aki meg betartja, annak nem lesznek fekvőrendőrök.
Így gondoltad?
Mert ha én betartok minden szabályt, akkor miért szopatnak (jelenleg is) azzal, hogy 5-10-re kell csökkentenem a sebességemet, és még így is felborul a csomagtartóban a bevásárlókosár? Meg ha ismeretlen úton véletlenül rámegyek a fekvőrendőrre a kitáblázott 30-cal, akkor hívnom kell az autómentőt? Ilyen alapon az utat fenntartó önkormányzat szopat engem leginkább, nem pedig a keskeny utcában 80-nal száguldozó cigány. Mert az csak dühít, de kárt még soha nem okozott nekem.
Akkor már azt is javasolhatnád, hogy minden egyébtől függetlenül mindenkinek küldjenek ki havonta egy 100 E Ft-os csekket. Akinek még jogosítványa sincs, annak 200 E Ft-osat, mert az meg biztos jogsi nélkül száguldozott.
Naponta vezetek kb 160 kmt.
Kb heti hét nap
24.
Tehetnél egy próba vezetést angol városi utakon. Tele vannak fekvőrendőrrel
26
Nálunk is minden tele van fekvőrendőrrel.
De különben, ha más barom, akkor nekünk is baromnak kell lenni?
Én úgy gondolnám, hogy ha látjuk, hogy valami hülyeségnek bizonyult, akkor nem fokozzuk a hülyeséget, hanem keresünk más megoldást.
Pl. az önkormányzatoknak kellene traffipaxengedélyt adni. Hogy ne lehessen visszaélni semmilyen módon, ezért egy lezárt szerkezet lenne, ami automatikusan továbbítja a felvételeket Szombathelyre, ahogy a rendőrségi szerkezetek is. A kezelésére lehetne hivatalos tanfolyamot végezni.
Így mindenki jól járna, a település (járás) aránylag olcsón jutna jó megoldáshoz, a rendőrség meg 0 emberi erővel tudna büntetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!