Szerintetek a Racse01 mennyi kártérítést fog fizetni a károsultnak?
Figyelt kérdés
Nyilván burzsuj emberrel állunk szemben. Vajon elfogadja a felelősségét és egy hét alatt ott lesz a kártérítés az érintett családjánál? Esetleg hirtelen egy beteg emberré válik, aki azt sem tudja mi hogy működik?2023. júl. 4. 13:04
11/27 anonim válasza:
Nagyon hasonlóan jártam csak egy Audival, és a legyszebb hogy nem is dudált, nem lassított meg semmi, csak jött ezerrel pedig látta hogy elkezdtem a folyamatot és akkor esküszöm hogy nem láttam jönni úgy száguldott, pillanatok alatt lett ott, utolsó pillanatban én fogtam meg az a saját autómat, ha nem teszem, a barom simán belémszáll szerintem. Elképesztően közlekednek egyesek és mindenhol ott vannak, az utolsó kis utcában is botlottam már Fittapaldiba. Ezeknek meg a felfüggesztett, pénzbüntetés, jogsielvétel, elkobzás nem büntetés, kifizeti, vesz egy újat aztán megy jogsi nélkül, úgysem szankcionálják azt sem.
12/27 anonim válasza:
Nézzétek, a legtöbb barom úgy kezdi, hogy a kocsi km órája csal, és gps szerinti 50 az 50. Ez volt az első lépcsőfok. A második az, hogy csak 64-től büntet a rendőr (tökmindegy mennyi most pontosan, a lényeg, hogy CSAK ANNYITÓL BÜNTET ezért addig lehet nyomni a szart.
És itt van a probléma kezdete.
Az, hogy defenzív vezetés leszarva az szintén alap. Kamerahuszárkodás szintén alap (lásd bpautósok, ahol a legtöbb esetben a kamerás is pont ugyanolyan fas.zkalap)
13/27 anonim válasza:
Semennyit nem fog fizetni, az ilyenek úgy vezetnek, hogy nemcsak az autó az övé, hanem még az út is, mindenki tűnjön onnan, mert ő siet.
Azon se lepődnék meg, hogy az ilyennek az ügyvédei kihozzák, hogy a biciklis átkúszott a szalagkorlát alatt és befeküdt a kocsi alá.
14/27 A kérdező kommentje:
#13 : Egy aljas köpedék. A jog csak akkor fontos, amikor őt kell védeni. Az ilyen ocsmány alakok ellen kellene tüntetni!
2023. júl. 7. 10:29
15/27 anonim válasza:
Amúgy nekem megvan a teljese neve + címe… csak gondolkozni kell és mindenkinek meglesz.
18/27 anonim válasza:
* Fotón a fickó sárga Hugo pólóban
20/27 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!