Szerintetek a Racse01 mennyi kártérítést fog fizetni a károsultnak?
Szerintem az lenne a legjobb, ha ilyen esetekben a balesetet okozók és résztvevők összes adatát közkinccsé tennék. Arccal, lakcímmel.
Plusz alapvetően az ilyen eseteket terrorcselekmény szintjén kezelnék, ami úgy indul, hogy 20 év letöltendő.
Az a baj, hogy ha nem szankcionálják ezt sem, akkor a sok idóta állat csak konstatálja, hogy na újra gyilkolt valamelyikünk, megúszta ő is, akkor, holnap este egy futam az Árpád hídon? Sürgősen el kellene kezdeni szedni a fejeket, különben sosem lesz visszatartó erő, sosem lesz ennek vége! Már akkor is börtönbe zárnám őket ha ilyenen kapom, akkor is ha senki nem sérült meg, mert ilyet emberek között nem csinálunk! Ha valakit ugyanígy kivégeznek akkor meg életfogyt, életet az életért, aztán gondolkodjon a köcsög minden nap azon, hogy nem így kellett volna és hirdesse az iq minuszos haverjai körében is.
Ti láttátok a fotókat amúgy? A tőből leszakadt, úttesten heverő lábról? Ilyen mészárlás véghezvitelét egyszerűen nem lehet elbagatellizálni.
Rémisztő ami az utakon megy.
Az a baj, hogy egy ilyen agyhalott egyetlen pillanat alatt bárhol, bármikor megölhet minket.
Én nemrég egy hasonló mercis "versenyző" elé soroltam ki majdnem. Gyömrői úton haladtam, külső sávból akartam átsorolni a belsőbe, mert később a külső megszűnik.
Forgalom ritmusával haladtam, már tettem az indexet, húztam is volna át. Tükörbe is belenéztem előtte, de megmondom őszintén nem is vártam más autót, mert korábban a belső az balra kanyarodó sáv volt így leginkább csak a mögöttem lévő autókra figyeltem.
Na ebből a balra kanyaróból jött egyenesen egy Mercedes minimum 100-120-as tempóval. Ha egy pillanattal korábban elkezdem a sávváltást akkor vagy halott vagyok, vagy "lepattan" rólam és becsapódik a közeli buszmegállóba, vagy egy szemből érkező autóba.
A végeredmény garantáltan halál vagy súlyos sérülés lett volna. És nyilván engem ítéltek volna el mert hát az elsőbbség a gyorshajtónak is jár akkor is ha az összes létező szabályt áthágva esélyt sem ad neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!